Terreuraanslag–Vrienden Franse republiek slaan terug toe

Een nieuwe bloedige terreuraanslag in Frankrijk. Ditmaal tegen een Amerikaans chemisch bedrijf in Saint-Quentin-Fallavier, een plaats iets ten zuiden van de Franse stad Lyon, waar men blijkbaar met een auto was ingereden op een aantal gasflessen.

Het heeft alle kenmerken van een nieuwe aanslag van salafistische terroristen na eerdere aanslagen in o.m. Parijs en Toulouse. Zo werd er blijkbaar iemand onthoofd, een primeur voor Frankrijk. Volgens de eerste berichten plaatste men het hoofd zelfs gewoon op het toegangshek. Wel werden twee verdachten opgepakt.

De vraag die men gezien de Franse houding in het Midden-Oosten hier moet stellen is in hoeverre deze terroristen, zoals dat het geval is in Syrië en Irak, hun materiaal kregen van de Franse overheid en of zij ook de steun hadden van de Franse DGSE, de Franse veiligheidsdienst voor het buitenland. Of, wie weet, van een andere spionagedienst zoals de Turkse MIT, de Saoedische, de Israëlische Mossad of de CIA. Keuze zat bij de vele Franse ‘vrienden’.

François Hollande - 10

Terwijl de Franse president François Hollande illegaal wapens levert aan die Syrische en Iraakse terreurbendes, zijn vrienden, slaan deze vrienden terug toe in hartje Frankrijk. En dat noemt zich sociaal-democraat en president van de Franse republiek. Onthoofdingen, na Syrië en Irak nu ook bij Hollande thuis. Onder vrienden!

Wie weet zal men ooit in de Franse politiek en media tot het besef komen dat het wel leuk is om vliegtuigen en andere wapenrommel te verkopen aan terreurlanden als Qatar en Saoedi Arabië, maar dat het volgen van hun consignes ook een zeer groot gevaar betekent voor de Franse nationale veiligheid.

Had Frankrijk geen bananenrepubliek geweest dan hadden de heren Nicolas Sarkozy en François Hollande, de vorige en huidige president, wegens landverraad reeds lang voor een rechtbank gestaan. Om maar te zwijgen over hun oorlogsmisdaden en die tegen de menselijkheid. Voldoende voor levenslang in Den Haag.

Gelukkig voor hen is Frankrijk inderdaad een bananenrepubliek. Zie maar naar de 1001 politieke schandalen die het politieke en zakelijke bestel daar kenmerken. Maar misschien kan men zoals met de aanslag bij Charlie-Hebdo terug een massabetoging organiseren met buitenlandse gasten zoals de Saoedische koning Salman de Hakbijl. Dat staat mooi.

Willy Van Damme

5 gedachten over “Terreuraanslag–Vrienden Franse republiek slaan terug toe

 1. Heb je nooit overwogen je artikels aan te bieden als opiniestuk bij de Knack of zo? Ze geven kort en krachtig de werkelijkheid weer. In tijdens dat iedereen gehaast is, is het goed de essentie snel over te kunnen brengen.
  Hallo met Steven
  Antwoord:
  Technisch is dit inderdaad een bijna perfecte column, opiniestuk. Het is kort en gaat zonder rond de pot te draaien recht om haar doel af en geeft een visie weer, stof om over na te denken.

  Ik heb in het verleden echter slechte ervaringen voor dit soort zaken bij de klassieke media. Een stuk over Joegoslavië weigerde men bij De Morgen zonder opgaaf van redenen.

  Het was echter een column die poogde een balans in de berichtgeving over dat conflict te brengen. En dat mocht dus niet.
  Nu was het steeds de slechte Serviërs versus de rest en zonder te spreken over de zeer negatieve rol van de EU en de VS. De propagandamolen van de VS dus die maar bleef draaien.

  Een ander stuk verscheen wel maar werd zodanig herschreven dat er juist het tegenovergestelde stond van wat ik wou zeggen. Mijn naam was wel blijven staan.
  Mijn ervaring met de media is dat men in regel een dissidente stem niet toelaat. Het kan hoogstens alleen als een lezersbrief. En dan nog.
  Conclusie: Ik doe de moeite niet en plaats het hier. Dat is ook de reden waarom ik blog.
  Willy Van Damme

  • ik heb met veel interesse gelezen, ik ga met veel akkoord. maar ik heb één vraag : ben je gelukkig ?
   Francis Wouters
   Antwoord:
   Een vraag die buitenstaanders nooit stelden. Ik ben veelal een gelukkig mens. Aan al die smeerlapperij kan ik weinig of niets doen, en dat weet ik uit ervaring. Ik lig er dus niet echt van wakker.
   Dat helpt toch niets en het zou mij alleen schaden. Wat niet wil zeggen dat ik mij er niet kwaad in maak. Dat kun je ook lezen.

   Maar verder ben ik een gelukkig goedlachse man die vooral plezier heeft met het lachen, leute maken, lekker eten en drinken, muziek en al de andere schoonheid die deze wereld te bieden heeft, op alle terreinen.
   En ik hou van het schrijven, onderzoeken en analyseren.
   Willy Van Damme

 2. Waarom gebeurden deze 3 aanslagen tijdens de Ramadan en op een vrijdag , een heilige dag voor de islam?
  Met dank bij voorbaat
  Ph De Vleeschauwer
  Antwoord:
  Zie mijn antwoord op uw vorige reactie. Het is een heel bewuste keuze en een zware belediging voor moslims.
  Willy Van Damme

 3. De officiele lezing is dat dit een terreuraanslag is. Immers IS zou een vlag van die club op de plaats delict hebben achtergelaten.
  Wat weten wij van IS? Wel, dat die club door de terroristen uit naam van het westen in opgericht. En sindsdien als ‘Monthy Pythons Flying Circus’ overal wordt ingevlogen waar een klus te klaren is. Van Syrië naar Irak, en weer terug. Naar Kiev, van Benghazi naar Syrië en weer terug, Sousse, etc.

  Ze zouden wereldwijd aanwezig zijn, zwaar bewapend, en volgens een duidelijk imperialistische agenda werken. (wereld wijd kalifaat).

  Wat klopt hier niet?
  De enige organisatie die over oneindige fondsen beschikt om zoiets te doen zijn de terroristen uit naam van het Westen.
  En die streven idd. naar de Wereldregering. De VN is hun vehikel. TTip hun Paard van Troje.

  Schultz heeft op 10 juni jl. een staaltje democratie op z’n Amerikaans gegeven. Het Parlement zou Ttip hebben weggestemd; om dat te voorkomen heeft hij het voorstel tijdens het overleg ingetrokken!

  Dat is nog eens terreur. Dit gaat 1.000-en Europeanen het leven kosten. Afbraak arbeidsvoorwaarden, lagere lonen, pensioenen, geen sociale uitkeringen meer; veroordelingen en opsluitingen zonder aanklacht. Alles wat de globalisten in de kleine lettertjes de EU opleggen.

  IS is natuurlijk steeds zo op te rollen geweest – voor de terroristen (globalisten) uit naam van het Westen, als zij dat ook maar een beetje gewild zouden hebben.
  Immers Youtube accepteert real-time de propaganda die onder vlag van IS door Youtube wordt verspreid.

  De (veelvoudig) bankroete VSA steekt zich (nog) verder in de schulden, en niet zo’n beetje:
  http://article.wn.com/view/2015/06/19/Senate_passes_612_billion_defense_policy_bill_c/

  (Wij gaan dat betalen, zoals dat steeds is gegaan in de afgelopen eeuw)
  Niet de moslims van deze wereld, maar de VSA+ISrael (War Inc.) streven naar hun eigen globale kalifaat, wereldrijk, 4 de Rijk, werelddictatuur, UNSSR:
  http://www.activistpost.com/2015/06/bilderberg-2015-implementation-of-ai.html

  IS is hun ‘stealth’ wapen.
  http://www.activistpost.com/2015/06/logistics-101-where-does-isis-get-its.html
  How the US Created the Islamic State Talking Heads:

  https://hendersonlefthook.wordpress.com/2015/02/17/all-islamic-terrorism-funded-by-british-crown/

  http://levantreport.com/2015/05/19/2012-defense-intelligence-agency-document-west-will-facilitate-rise-of-islamic-state-in-order-to-isolate-the-syrian-regime/
  (n.b.: dit is precies wat u in uw blog aantoont adh. van die DIA documenten).

  http://www.thecommonsenseshow.com/2014/08/21/the-goal-of-the-isis-psyops-is-world-war-iii/
  http://just-another-inside-job.blogspot.nl/2008/12/us-army-document-that-proves-us-is.html
  http://www.jwr.net.au/israeli-forces-caught-al-qaedas-complex-toils-golan-gaza/

  En het werkt (de NAVO propaganda); de mensen volgen ‘de rattenvanger van Hamelen’ blind:
  http://metrogael.blogspot.nl/2011/08/from-makers-of-gaddafi-is-killing-his.html
  NATO preparing vast disinformation campaign, by Thierry Meyssan:
  http://www.voltairenet.org/article174585.html

  War Inc. toont een opvallende belangstelling voor (de destructie van) de EU, m.n. Frankrijk:
  http://www.msn.com/de-ch/nachrichten/international/wikileaks-dokumente-enth%c3%bcllen-us-wirtschaftsspionage-in-frankreich/ar-AAciPRu?ocid=ieslice
  Moderner Krieg gegen Europa US-Schiffe bringen Flüchtlingsmassen nach Europa:

  http://canspeccy.blogspot.ca/2014/03/ukrainian-pm-arse-yatsenyuk-globalist.html

  http://global-security-news.com/2011/04/30/bosnia-and-kosovo-radical-islam-organ-trafficking-and-media-bias/
  http://www.thirdworldtraveler.com/CIA/Gladio_Death_Democracy.html

  In een tweet kun je WOIII niet even samenvatten. De Franse, en overige regeringen, lijken niet verrast. Het narratief is meteen na de beestachtige daad klaar, en gaat in een tel de hele wereld over. Zoals het draaiboek 9/11, MH17, Charlie Hebdo, Boston Bomber, Verviers, German Wings, eva. Een beetje serieus forensisch onderzoek is voor de globalisten helemaal niet nodig.

  Willy, corrigeer me – waar ik zou misinterpreteren. Misschien dat bovenstaande u nog nieuwe inzichten oplevert. En/of wellicht menig bezoeker van uw blog.
  Richard Groen
  Antwoord:
  Een stevig epistel. Niet te snel verbanden zien en voortijdige conclusies maken. Je raakt zo verdwaald. Goed opletten zou ik zeggen en vooral goed nadenken.
  Willy Van Damme

 4. Ach, u weet hoe dat gaat. Jarenlang volg je de zaken op de voet. Overzie je de commentaren van alle kanten; dan begint het echt wel te dagen. Weest u gerust, geen feitenvrije conclusies. Aanvankelijk (slechts) – sterke – aanwijzingen; naderhand komen meer en meer details boven water. Niet nodig m’n tijd te vullen met lezen van thrillers. De werkelijkheid verslaat dikwijls de stoutste voorstelling. Helaas, tijd, middelen beperken wat een mens alleen kan onderzoeken.
  Ik kan niet alles weten, of verifiëren. Voor je het weet papegaai je politiek correcte leugens na. Het spreekt voor zich dat iedereen zelf de stippen moet verbinden, en er de eigen inzichten langs legt. Ik hoef Ú dat niet uit te leggen.
  Richard Groen
  Antwoord:
  De fictie is hoogstens een flauw afkooksel van de realiteit. Wie goed de hedendaagse geschiedenis volgt ziet zo 1001 mogelijkheden voor een spannende thriller.

  Maar in ’s hemelsnaam hoe giet je het buitenlandse beleid van de VS rond Irak in een roman? De VS speelt hier gelijktijdig zelfs op drie paarden. Geen kat welke het dan eventueel zou lezen zal het ook nog geloven als zijnde mogelijk.

  Voor mij is het bestuderen en analyseren van het huidig gebeuren 1001 maal boeiender dan welke roman ook.
  Willy Van Damme

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s