Niemand begrijpt …. De Standaard

Toch merkwaardig die gedachtenkronkels bij bepaalde leden van de redactie. Zo schrijft Corry Hancké – ongetwijfeld aan fan van Zelenski & co – dat: ‘Niemand begrijpt waarom Olaf Scholz geen Taurusraketten aan Oekraïne wil leveren’. Wat verder onder de foto van zo’n raket lezen we dan dat 59 procent van de ondervraagde Duitsers tegen een levering zou zijn. Niemand dus.

Zouden Jullie niet beter een set journalisten de naam waardig aanwerven in plaats van deze kladschrijvers, lasteraars en bladvullers. Wie in ’s hemelsnaam gelooft nog deze krant.

Willy Van Damme

5 gedachten over “Niemand begrijpt …. De Standaard

  1. Groot gelijk, Willy!
    Philip Vermoortel

    Antwoord:

    Ze zouden hun naam best veranderen in De Russofoob. Met vandaag vier heel grote stukken: ‘Enkele aanvallen op België, en Rusland jaagt schokgolven door heel Europa’, ‘Oude bekenden die vroeger kritisch waren voor, praten nu Poetin na’, ‘Poetin leidt geen regime wel een criminele bende’ en ‘Laten we het hoofd koel houden’.

    Willy Van Damme

  2. Ja de oorloghitsers spelen in sommige media een hoofdrol. De vredesactivisten komen spaarzaam in beeld en worden vaak meteen neergesabeld

    Ko Ruijter

    Antwoord:

    Een professioneel werkende redactie zou normaal die grove fout ontdekken en er uithalen. Maar men is bij die krant echter zo bezeten door de haat voor Rusland dat men dat blijkbaar niet eens meer ziet.

    En nochtans is dat artikel wel interessant maar dat aspect ziet men blijkbaar niet. Geen verrassing natuurlijk. Zo blijkt een overgrote meerderheid van de Duitsers tegen de levering van dat wapensysteem te zijn en die meerderheid groeit nog. Maar dat is spijtig voor de oorlogsstokers bij De Standaard.

    Willy Van Damme

  3. HLN noem ik ook al en lange tijd Het Leugen Nieuws want ook daar zitten een aantal fantasten die hun dromen en fantasie voor werkelijkheid nemen.
    Baekelmans

    Antwoord:
    Ach de krant presteerde het ooit om Julien Assange regels lang uit te schelden. De auteur ervan werkte toen ook voor de de James Town Foundation die onder president Ronald Reagan was opgericht op vraag van de CIA. Een auteur die een fan was van wat hij ‘de gematigde’ Syrische strijders noemde?

    Willy Van Damme

  4. Wie verbaast zich nog over de selectieve blind- en doofheid van de media hier te lande?
    Het is toch normaal dat de media van een bezet land, de taal van hun bezetter hanteren.
    Europa is bezet door de VS.
    En wij leven in Europa.
    1+1= ?
    Dzjakke Dzjakke

    Antwoord:

    Ben wat aan het lezen over die Navalny en het blijkt nu, in tegenstelling tot wat ik voorheen schreef, dat Yves Rocher nooit klacht tegen hem indiende. De gerechtelijke problemen waren het gevolg van fraude gepleegd in de houtsector met Kirovles en een ten nadele van Yves Rocher.

    Zijn broer Oleg runde een postkantoor in Podolski via welke Yves Rocher werkte. Hij gaf hen het advies om dat via Gavpodpiska te doen dat een betere service zou geven. Wat Yves Rocher niet wist was dat achter dat bedrijf de gebroeders Navalny zaten.

    Dat bedrijf was namelijk een kleindochter van Alartag Management ltd. uit Cyprus met tussen beiden het Russische Main Subscription Agency . Dat is natuurlijk fraude en die liep volgens de Russische politie op tot 55 miljoen roebel. Yves Rocher werd hierover ondervraagd.

    Dat vonnis in beroep dateert van 2 februari 2021 en omdat de voornaamste dader Oleg was kreeg die een effectieve straf van 3,5 jaar cel en Alexei dezelfde straf maar dan voorwaardelijk. Hij moest zich wel regelmatig bij de rechtbank melden. Wat hij niet deed zodat die straf daarom effectief werd.

    Alexei had onder andere zijn vorming gekregen bij de Amerikaanse Yale Universiteit. Maar zoals blijkt uit zijn strafblad is hij een man die weet hoe corruptie werkt en er dus een specialist in is. Tot zover de realiteit die uiteraard ver verwijderd is van de sprookjes van onze media. Gegokt en verloren heet dat.

    Willy Van Damme

Plaats een reactie