Dendermondse persprijzen–kandidaten gezocht

Zoals elk jaar sinds 1976 organiseert de Dendermondse Perskring ook dit jaar de persprijzen voor zowel sociaal en cultureel werk als voor de sport. Mensen of verenigingen die in 2019 een uitzonderlijke prestatie leverden op dit vlak kunnen zich ook nu weer kandidaat stellen. Ze kunnen uiteraard ook voorgedragen worden door derden.

Ze moeten wel afkomstig zijn of actief zijn in het werkingsbied van de Dendermondse Perskring zijnde Dendermonde, Buggenhout en Lebbeke. Dit dient per brief of per e-mail ten laatste wel te gebeuren op 15 januari bij Marc Goossens, Hagewijkpark 37, 9200 Grembergen marc.goossens.persbureau@skynet.be of bij Willy Van Damme, Rootjensweg 3, 9200 Grembergen. willyvandamme@skynet.be.

Amelie Albrecht

Amelie Albrecht won vorig jaar de persprijs voor Cultuur

De kandidaturen dienen een korte resumé te bevatten van de reden waarom men denkt voor die prijzen in aanmerking te komen. De uitreiking heeft ditmaal plaats op 9 februari te 10.30 uur in zaal De Grind, Rootjensweg 78 te Grembergen. De winnaars vorig jaar waren voor het sociaal-cultureel werk cabaretière Amelie Albrecht en voor de sport turnster Axelle Klinckaert.

Ook was er de prijs voor levenslange verdienste en die ging vorig jaar naar Guido Nobels, decennialang de drijvende kracht achter de wieleramateurvereniging Club 71. De kandidaten voor die laatste prijs kunnen echter alleen door de leden van de perskring worden voorgedragen.

Willy Van Damme

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s