15 gedachten over “Beste wensen voor 2019

 1. Jij ook de allerbeste wensen Willy. En maak van 2019 een strijdbaar jaar
  Gerit Herders

  Antwoord:

  We zullen zoals alle voorgaande jaren ons best doen.
  Willy Van Damme

 2. Beste Willy,
  Bedankt voor je bericht! Voor vrede en veiligheid! Ik ben nog steeds onder de indruk van jouw altijd goed geïnformeerde verslagen! Ik hoop dat jij ons in het nieuwe jaar weer volop zult voorzien van jouw informatie! Wij zijn voor betrouwbare nieuwsgaring beslist aangewezen op jou en mensen zoals jij!
  Goed nieuwjaar voor jou en allen die behoefte hebben betrouwbare nieuwsgaring!
  Peter van Swieten.

  Antwoord:
  We zullen ook dit jaar 2019 blijven zoeken naar de feiten achter dat scherm van leugens, halve waarheden en verdraaiingen.
  Willy Van Damme

 3. Ik wens u een voorspoedig 2019. Dat er nog vele waarheden uit uw pen mogen vloeien.
  Wim Schruijer

  Antwoord:
  Het is nog heel vroeg in 2019 maar ik voel het bloed nu al door mijn vingers stromen. Heb dus geen vrees. Of dat dan echt de waarheid is weet ik niet want veel van de zaken waarover ik schrijf spelen zich nu eenmaal af achter de schermen. Maar we zullen ook in 2019 pogen ons best te doen.
  Willy Van Damme

 4. Beste Willy, dank voor uw aparte en eigenzinnige commentaren in het voorbije jaar 2018. Dank voor het vele gedreven werk en uw zoektocht naar goed onderbouwde en goed gedocumenteerde artikels /blogs. Het zijn voor ons echte eye-openers naast het dagdagelijkse voorgekauwde nieuws van de “grote” media. Wij wensen u het beste voor het komende Nieuwe Jaar 2019.
  Weet dat u de steun, respect en sympathie hebt van vele anonieme mensen in dit vlakke landje…
  Misschien is niet iedereen altijd 100% akkoord, maar alstublieft blijf ons verrassen, verblijden,
  sommigen misschien ergeren…. Mensheid heeft nood aan dit soort journalisten en schrijvers die ons geweten wakker houden. In deze tijden waar de vluchtige sociale media proberen om hun wil op te leggen met de waan en de illusie van de dag is dit echt een hele verademing. Dank….
  Jan de Keukeleire

  Antwoord:

  Journalistiek is een mooi beroep maar ook stresserend en delicaat. Je schrift over personen en toestanden en dan is het maken van een fout(en) gemakkelijk. Daarom dat inzicht en grondig onderzoek essentieel is en je elk vooroordeel kunt missen als de pest. We pogen dat in 2019 nog beter te doen dan voorheen. Geen garantie echter, wel de belofte om verder te zoeken.
  Willy Van Damme

 5. Beste Willy, Mijn beste wederwensen! Dank voor de mooie en ragfijne analyses dat je ons hebt toegestuurd over de uiterst ingewikkelde toestanden in het MO. Je brengt er wat klaarheid in alhoewel het in feite een soep blijft…
  Warme groetjes vanuit Thailand; hopelijk zin we je nog eens alhier!
  Jacky en Anita

  Antwoord:

  Een Dendermondse vriend zij mij ooit dat ik wat minder over Syrië moest schrijven. Dat was voor hem immers een ver-van-mijn-bed-show. Nadien kwamen dat ongeveer 1 miljoen vluchtelingen vanuit Turkije dan hier toe. De EU zat plots met haar eigen gekweekt probleem. Wat een ontwaken was dat.

  Ook Thailand viel zelfs eventjes in de prijzen toen er een set Oeigoeren in het noorden uit China waren gearriveerd vergezeld door Turkse geheime agenten en op weg naar Syrië/Irak.

  En toen de generaals uit Bangkok die naar China wilden terugsturen reageerden o.m. de VS en Turkije als door een bij gestoken. Wanneer Thailand deze Oeigoeren zoals het hoort toch terugstuurden was er die bomaanslag met doden aan dat boeddhistisch schrijn in Bangkok en herrie in Istanbul aan het Thaise consulaat. Dat ‘ver’ kan dus in wezen soms heel dichtbij zijn.

  Het was trouwens ook een van de vele bewijzen voor de rechtstreekse betrokkenheid van de VS bij die salafistische terreur en bij de problemen in Xinjiang. Men wordt soms ongewild meegetrokken in die smeerlapperij.

  Verder is die avond bij jou met Marc mij echt bijgebleven als een leuk ogenblik. Ik leerde zo Marc ook kennen en zag met genoegen dat hij nadien verder carrière maakte. Die sector is mij ook blijven boeien zoals je misschien bemerkte.

  Willy Van Damme

 6. Beste Willy,

  Mijn beste wensen en hopelijk mogen we weer veel diepgravende artikels lezen dit nieuwe jaar.

  MVG,
  Edith

  Antwoord:

  Ik heb al twee stukken in voorbereiding, dus geen vrees.
  Willy Van Damme

 7. Beste Willy,
  Wat fijn, zoveel van zulke reacties aan jouw adres, ter zake van de info die je ons aanreikt over zoveel verschillende zaken, met toch wel de nadruk op het Midden-Oosten. Ook ik volg jouw uiteenzettingen graag, en doorgaans met instemming. In een van de reacties hierboven kwam het begrip ‘de waarheid’ aan de orde. In mijn boek heb ik op pag. 207 dienaangaande een en ander opgemerkt. Misschien kijk je daar (nog?) eens naar. Indien gewenst, leg ik het hier nog graag nader uit, maar ik dring mij (en mijn mening) aan niemand op.
  Ja, sterkte én het allerbeste gewenst met je inspanningen in ook 2019. Met anderen kijk ik graag uit naar wat je ons weer weet te berichten. Met mijn gezondheid gaat het slecht, dus mogelijk wordt 2019 mijn laatste jaar. Niemand is onmisbaar, dus ook TuZ niet. Ik besef mij dat maar al te goed…
  Egbert Talens

  Antwoord:

  Wederzijdse wensen natuurlijk en veel sterkte. En de waarheid dat is natuurlijk erg relatief. Voor wie gelooft in een god is dat natuurlijk simpel. Je hebt een verhaal aangenomen en je neemt dat aan als zijnde juist en dus de waarheid. Simpel.

  Wie echter niet gelovig is en zich zuiver op de feiten baseert om de ‘waarheid’ te kennen heeft het gewoon veel moeilijker en zal steeds nieuwe gegevens
  ontdekken en zijn ‘waarheid’ dus steeds moeten aanpassen. Tot in der eeuwigheid. Laten we dus twijfelen.

  Willy Van Damme

 8. Beste Willy,
  beste wensen en nog bedankt voor de heldere inzichten op het land van de duizend leugens.
  Faraday

  Antwoord:
  Gewoon bedankt.
  Willy Van Damme

 9. Beste Willy

  Hierbij wens ik je een gezond en vruchtbaar journalistiek 2019 toe.

  Mvg
  Edi Dobbelaer

  Antwoord:

  We doen verder en bedankt. Ik werk nu een groot onderzoek af en dat krijg je kortelings.
  Willy Van Damme

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s