Beste wensen voor 2018

DSC_0083

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste wensen voor een vredig en vreugdevol 2018

Advertenties

10 thoughts on “Beste wensen voor 2018

 1. Oprechte dank voor je wensen, Willy!
  En natuurlijk ook en vooral dank voor je interessante en moedige artikels.
  Jammer dat er niet meer mensen zijn met intelligente kloten aan hun lijf.
  Hilaire Bodein

  Antwoord:

  Bedankt. Ik daagde vorige week een redacteur van De Morgen uit om durf te tonen. ik stuurde hem die analyse van de Amerikaanse Militaire Veiligheidsdienst (DIA) op waarin die stelt dat het Westen hoopt dat ISIS een kalifaat opricht en Irak binnenvalt.

  Als hij kloten aan zijn lijf heeft en daarover binnen de week prominent in de krant een artikel van minstens 1000 tekens plaatst beloofde ik hem in ruil een Belgische bak trappist. Hij heeft nog tot morgen tijd.

  Maar ik ben er zeker van dat hij en zijn krant geen durf heeft. De voorbije dagen plaatste men er dan maar het leugenverhaal over Israël en Syrië van Theo Koelé uit De Volkskrant maar. Onze media blijven al Qaeda steunen. De bewijzen hiervoor zijn zo hoog als de Everest op de grens van Nepal met China.
  Willy Van Damme

 2. Beste wensen en dat we nog vele tegendraadse artikelen mogen lezen dit jaar en de volgende jaren. Nog een lang en gezond leven toegewenst.

  Hans Janssens.

 3. Een gelukkig en gezond 2018 toegewenst!

  En blijf nog gerust lang tegen de schenen schoppen van de leugenachtige NATO-pers. Je artikels zijn broodnodig want van de Vranckxen en Franssens van deze wereld moet je het niet hebben.
  Edilbert Dobbelaar

  Antwoord:
  De eerste grossiert in emotelevisie zonder echte diepgang en als hij wat verder gaat dan is dat richting de onzin, verdraaiingen, halve waarheden en leugens. En Jens Franssen? Nou meer van hetzelfde maar zonder hoge gages voor voordrachten en emotelevisie. En verder bedankt.
  Willy Van Damme

 4. Ook voor jou, Willy, een gelukkig 2018 met gezondheid en groot succes in jouw speurjournalistiek! Gelukkig ben je hier, want met de westerse mainstream media, zijn we Vlamingen verkeerd geïnformeerd, mijn informatiebronnen zijn hoe dan ook van ergens anders.
  Hadassah Borreman

  Antwoord:

  Wat de klassieke media van dit conflict in Syrië gemaakt hebben is wat betreft de berichtgeving een van de grootste schandalen van de voorbije decennia. Ik werk mee aan een boek in Nederland over de media en maak het hoofdstuk over hun berichtgeving over Syrië. Het zal bij sommigen pijn doen. In mijn ogen is deze pers medeplichtig met al Qaeda aan massamoord.
  Willy Van Damme

 5. Beste wensen Willy & familie! Laat 2018 een vreugdevol nieuw jaar zijn waarin toch wel enige wensen mogen uitkomen 😉

  Hartelijke groet Fanny

  Antwoord:

  Voor zover ik dat kan zien belooft het jaar goed te worden. Ik werk mee aan een boek in Nederland over de media en doe het hoofdstuk Het Midden-Oosten en speciaal Syrië. Verder gaat op 19 january een film in premier over de schilder Felix Nusbaumm van Lydia Chagholl die mijn jongste zoon monteerde en normaal verwacht ik dit jaar ook het einde van de oorlog in Syrië. Maar afwachten dus met al die psychopaten die zo vriendelijk zijn om over ons te waken.
  Willy Van Damme

 6. Oh laat dan even weten welk boek het is Willy.
  Henk Koelewijn

  Antwoord:
  Het verschijnt dit jaar bij uitgeverij De Blauwe Tijger. Er werken een serie auteurs aan mee waaronder Tom Zwitsers en Arnold Karskens. Wanneer het juist gaat uitkomen is nog onduidelijk.
  Willy Van Damme

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s