VRT steunt al Qaeda

Deze middag Jullie journaal gezien met daarin het bericht komende uit de G20 in Hamburg over plannen voor een staakt-het-vuren in de regio van de Syrische stad Daraa. Daarbij stelden jullie dat het Syrische leger de stad Daraa beschiet.

Allemaal wel juist, maar jullie vergaten wel de essentie van de zaak, namelijk dat die stad in twee stukken is gehakt, een bezet door het leger, een ander deel door die salafistische terreurgroepen met erbij vooral al Qaeda. Waarbij ook die groepen op het ander door het leger gecontroleerde stadsdeel schieten.

Met andere worden: Beide partijen beschieten die stad. Wat jullie, bewust?, vertikten te vermelden. Zoals Jullie er ook de aanwezigheid van al Qaeda vergeten te vertellen. Ook bewust vermoed ik.

Abdelrahman Ayachi - 1

De in Syrië naar zijn 72 maagden of meer gekatapulteerde Abdelrahman Ayachi, de tolk en gids van Rudi Vranckx in Syrië, de terrorisme-expert van de VRT. Daarvoor had deze man in Brussel in eerste aanleg 8 jaar cel gekregen voor zijn avonturen in Irak en in beroep 4 jaar. Of hoe de VRT terroristen financierde. Want gratis zal die man zeker niet voor Vranckx gewerkt hebben. Diens vader Bassam Ayachi is zowat de peetvader van het Molenbeekse salafisme en werd er 15 jaar lang ongemoeid gelaten door onze regering. De man was nochtans duidelijk gelieerd aan al Qaeda. De strijd tegen de terreur dus!!

Dat is natuurlijk een totaal verdraaid beeld geven van de toestand in die stad, ten voordele van al Qaeda en haar bondgenoten. Maar verbazing wekt dat niet. Al jaren verzwijgen jullie stelselmatig zoveel mogelijk de aanwezigheid in Syrië van al Qaeda, samen met ISIS de twee voornaamste er actieve terreurgroepen die trouwens ooit samen zaten in een al Qaeda.

Maar zoals gezegd, geen verbazing. Jullie vermeende ‘terreurexpert’ beweerde ooit in 2011 dat al Qaeda dood is. Nou ja, ze rijden ginds tegenwoordig rond met tanks, hebben enkele tienduizenden manschappen en beschikken over zwaar geschut en lang afstandsraketten.

Maar diezelfde ‘expert’ was toch de man die ooit verscheidene malen vanuit Turkije Syrië binnentrok met als gids en tolk Abdelrahman Ayachi, de in Brussel wegens terrorisme tot 8 jaar effectieve cel veroordeelde Syriëstrijder. Waarna die als wederdienst tijdens die 12-12 actiedag voor Syrië een als interview verpakte vrije tribune kreeg van die ‘expert’. Van steun voor Syrië gesproken. De slachtoffers van Maalbeek, le Battaclan, Manchester en Zaventem zullen jullie er dankbaar voor zijn. Om van de Syriërs nog maar te zwijgen.

En ho ja, dat staakt-het-vuren is gewoon ridicuul. Een deel van dat gebied is bezet door al Qaeda, een ander deel door ISIS, met Israël die mee aan hun kant zijn vliegtuigen het Syrische leger laat bombarderen. Dit terwijl men in datzelfde Hamburg zogenaamd overeenstemming bereikte over de oorlog tegen de terreur. En dat jullie die uit de G20 komende onzin zomaar slikken zegt alles over jullie niveau.

Willy Van Damme

Tijdens die G20 was ook de Saoedische koning Salman aanwezig. De man is nog meer dan Rudi Vranckx een expert van de terreur. Allerlei documenten tonen aan dat deze koning toen hij nog gouverneur van Riyad was en voorzitter van een der vele Saoedische ‘caritatieve’ instellingen de geldschieter was van al Qaeda toen die in Bosnië en Kosovo huishielden.

Dat men die man in Hamburg niet gewoon in de boeien sloeg zegt alles over dat soort bijeenkomsten. Logisch dus dat die oorlog tegen de terreur geen punt van discussie bleek. Ze weten toch allen dat het een erg cynische westerse grap is. Onze VRT sprak zelfs van een snelle overeenstemming op dit vlak onder de deelnemers. En ondertussen vallen de terreurslachtoffers bij bosjes wereldwijd.

Advertenties

9 thoughts on “VRT steunt al Qaeda

 1. Ik heb Canvas ook al weggezapt gisteren omdat de propaganda van Washington er als vaststaande feiten werden gepresenteerd.
  Edith Legrand

  Antwoord:

  Ik zapte recent per ongeluk naar een van die praatprogramma’s op Canvas en zag Jonathan Holslag en Mia Doornaert bezig over Syrië. Twee seconden later was ik al weg. Dan ga ik liever in de kroeg vlakbij met een pint wat kletsen.
  Willy Van Damme

 2. ik vrees des te meer dat ge gelijk hebt en dat we ons weer bij de neus laten leiden gelukkig zijn jonge mensen meer alert en is er toch een beetje weerstand burger of slaaf zijn toch gelijke woorden enkel weet van dale dat nog niet
  Stephan Coppens

  Antwoord:

  Bij de kranten krijg je in essentie gewoon onversneden propaganda voor die Syrische terreurgroepen, bij de VRT lekt er af en toe eens een ander verhaal door. Te weinig echter om veel invloed te hebben op wat mensen denken te weten.

  Daar zorgen hun zogenaamde ‘experten’ als Jens Franssen en Rudi Vranckx wel voor. Voor 1000 euro (reisonkosten in) krijg je die laatste zelfs ter plekke om je te komen ‘voorlichten’. De Rudi Vranckx show.

  Willy Van Damme

 3. Wetende dat voormalige journaliste buitenland Inge Vrancken (thans hoofdredacteur van Het Journaal) als jurylid van het nominatiecomité er vorig jaar geen graten in zag dat de White Helmets genomineerd werden voor de Vredesprijs van de stad Ieper (http://www.vredesprijs-ieper.be/vp/index.php/vredesprijs-2017), heb ik niet veel vertrouwen meer in de accuraatheid van het VRT-nieuws.
  Paul Zevertjes

  Antwoord:

  Op zeker ogenblik trad Iran toe tot de groep van landen die in Genève onderhandelde over Syrië. Dat was jarenlang een discussiepunt en de VS wou hen niet aan tafel. Op zeker ogenblik mocht dat land toch meepraten.

  En wat stelde Inge Vrancken toen in het journaal? “Iran wou eindelijk meepraten over Syrië”, opperde ze. Juist het tegenovergestelde van wat er aan de hand was. Zij deed toen de regio.

  Ik heb haar per mail op die fout gewezen en ter informatie ook dat document van augustus 2012 van de Amerikaanse Militaire Veiligheidsdienst (DIA) over Syrië gestuurd waarin men voorstelde dat ISIS Irak zou binnenvallen om het zo te vernielen.

  Ze deed er niets mee. Geen verrassing dus dat ze hoofdredactrice van het Journaal werd en de Witte Helmen ging verdedigen in Ieper. Dat soort figuren heeft geen interesse voor de feiten maar wil alleen journaals maken die hogerop aanvaard worden.

  Willy Van Damme

 4. Verbaasd mij niks van de VRT of toch, dat hij nog geen opwachting heeft mogen doen bij Schols dat moet echt totaal vergeten zijn. Dat is het type dat schols ligt want slechts één doel : al wat niet links is in het verdoemde hoekje duwen. En dat allemaal met ons belangsgeld.

 5. Wat is daar van aan Willy?

  http://www.golfbrekers.be/erdogans-natte-droom-annexatie-stuk-syrie/
  Ottorongo:

  Antwoord:

  ik heb op de Turkse positie en die van de PKK/YPG hier al herhaalde malen geschreven. In essentie zit Turkije met tweep problemen: het wil een islamitische staat in eigen land en in de regio.

  Gelijktijdig wil het de eenheid van het land in stand houden en heeft ze hiervoor de steun van Rusland, Iran, Syrië en China nodig. En dat zijn tegenstanders wat betreft de islamitische plannen. Grote tegenstanders zelf.

  Verder heeft het Noord-Syrië zitten plunderen dat het een live lust is. Ganse fabrieken verdwenen naar Turkije. Ook ziet Turkije zich als een opvolger van het Ottomaanse rijk en droomt men natuurlijk in stilte over het opnieuw stichten van dit rijk. Teveel hooi voor de vork van Erdogan.

  Willy Van Damme

 6. We zijn als roependen in een woestijn. Wie kan het nog wat schelen? Brood en spelen, nog afgestomd door ‘smart’ technocratie.

  Er is waarheid. Daar gaan de media niet over.
  Het business model van de media is het ‘verkopen’ van ‘werkelijkheid’, het creëren daarvan.

  De G20 was ook een generale in de komende ‘Urbane oorlog’ die de globalisten van het M.O. nu naar de EU verplaatsen.
  De (foute) deelnemers waren het snel eens over m.n.:
  – meer geld naar defensie cq. ordetroepen
  – de klimaatbelasting (op de koolstofkringloop); i.c. de transitie van kapitalisme naar communisme.
  – de (niet zo) soc. media inhuren voor afdwingen van policor denken, app-en, e.d.., deze (niet zo) Soc. media speelt een doorslaggevende rol bij opzet en uitvoering van ‘regime Change’ operaties en de omvolking van het Westen.

  Macron is uiteraard ook een schoolvoorbeeld van ‘Regime Change’. ‘Rotteschild’ Macron, zo zetten de Rotteschilden de führer destijds ook op de troon. Het volk vind het prachtig. “Zo’n jong, fris manneke”. Europa is voor de 3de keer op rij het gedroomde slagveld.

  misschien nog interessant voor u/bezoekers:
  the Rockefeller interests sought to obscure their longtime support of world Communism
  Bron: The Rockefeller Syndicate by Eustace Mullins. http://whale.to/b/mullins7.html

  The Rockefellers maintain great influence in the United Nations.

  5. Their influence has contributed to various anti-Christian organizations being set up.
  “In my Be Wise As Serpents book I detail how the FCC was designed to destroy Christianity” Lees meer in: http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/the_rockefeller_bloodline.htm
  Milou Voorst

  Antwoord:

  U mag van mij uiteraard geloven in wat U wil. ik kijk echter meewarig toe.
  Willy Van Damme

 7. Uw visie wordt nu uiteindelijk ook gedeeld door de massamedia:
  https://www.demorgen.be/buitenland/de-gevaarlijke-broer-van-is-al-qaida-in-syrie-bbdea718/
  Miel

  Antwoord:

  Ach de media, ze doen wat betreft Syrië dat wat hen voorgekauwd wordt door de VS en hun lokale regering. Zonder enig probleem zullen zij zich zelfs geheel tegenspreken in de krant van diezelfde dag. Zo laag is het niveau. Op 29 mei 2013 besliste de EU dat men ook wapens mocht leveren aan die jihadisten in Syrië. Wat toch gewoon onder internationaal recht een daad van oorlog en dus oorlogsmisdaad is.

  In diezelfde krant (De Standaard) stonden er dan artikels over het gevaar voor aanslagen in België en Europa door diezelfde jihadisten. Het was een verhaallijn die men al vele weken voordien aanhield. Denk je dat een krant dan kritiek gaf op die Europese beslissing of wees op de illegaliteit ervan of op de contradictie? Bah neen. Er was onder meer toen nochtans het verhaal van de familie Bontinck dat al weken de kranten vulde.

  Maar ja, ze slikten in september 2001 wel het verhaal over een Boeing 757 die honderden meters op grondhoogte had gevlogen en zo het Pentagon had geraakt. Een verhaal dat men zelfs in Hollywood wegens een totaal gebrek aan geloofwaardigheid niet voor een film had durven gebruiken. En toch ging het er bij de kranten in en stelde daar niemand die leugens in vraag.

  Ben je dan verbaasd dat ik een heel lage dunk heb van de media? De wijze waarop De Morgen eind vorig jaar de bevrijding van Aleppo (voor die krant ‘De val van Aleppo’) bracht is een van de zwartste bladzijden ooit van onze media. Pagina’s gevuld door dat uitschot van al Qaeda. Je moet maar durven. Beschamend en schandelijk.

  Dit artikel zelf is vrij goed maar een zwaluw maakt te lente niet. Ik zag sindsdien trouwens geen verbetering. Hoe men er en ook elders het verhaal over de Koerden bracht toont nogmaals dat ze gewoon doen wat in het belang is van Israël en de VS. Serieus berichten is er niet bij.
  Willy Van Damme

 8. Willy nogmaals een dikke proficiat met al uw uitstekende publicaties.
  De wereld is in handen van satan en op enkele moedige mensen na is er geen verzet tegen de zionistische satanisten.

  Land na land komt de laatste jaren in hun greep, grote joodse corporaties hebben alles te zeggen en bovendien zijn ze heer en meester van alle media. Op het internet na is er nog enige vrijheid maar het joodse google is al volop bezig met die vrijheid aan banden te leggen.

  Het staat als een paal boven water dat al de terreur aanslagen van de laatste jaren worden bekokstoofd door dezelfde satanisten. Zeer eigenaardig is het feit dat nooit een dikke meneer, politieker of zo slachtoffer is, dat zegt genoeg.
  Gewone mensen zijn de slachtoffers, de schijnheilige media draait op volle toeren.
  De “daders” zijn altijd moslims… En dat is enkel en alleen om een hetze, haat tegen die mensen op te wekken.
  Zoals momenteel in het land van Trump, daar zijn ze alle standbeelden die verwijzen naar de confederatie te verwijderen, ook om de blanken op te zetten tegen de Afro Amerikanen.

  http://www.globalresearch.ca/who-is-behind-the-barcelona-and-cabril-attacks-can-we-believe-the-official-reports/5604719

  https://off-guardian.org/2017/08/20/an-odd-terrorism/
  Gilbert
  Antwoord:
  Over de meeste van die terreuraanslagen wil ik mij niet uitspreken omdat ik er amper of zelfs helemaal niets over weet behalve dan het feit zelf. Wel heb ik bijkomende en deels betrouwbare informatie over de laatste serie aanslagen in het Verenigd Koninkrijk. En daar lijkt mij de link met MI6 duidelijk aanwezig te zijn. We weten met absolute zekerheid wel dat Israel, de VS en hun vazallen al decennia die terroristen steunen.
  Het lijkt daarom ook logisch dat bepaalde westerse inlichtingsdiensten mee betrokken zijn bij die aanslagen. De reden waarom men dit doet is de vraag. Dat ze met die groepen bepaalde landen willen vernielen is duidelijk. Vermoedelijk willen sommigen op die wijze Europa destabiliseren, een rivaal van de VS, en ook de spanning in de wereld opdrijven om aldus het militair-industrieel complex aan extra centen te helpen.
  Een andere mogelijkheid is verder dat men de politiestaat wil versterken door bijvoorbeeld overal camera’s te installeren en het toezicht op de bevolking via de digitalisering algemeen te maken. De Big-Brother-ziet-U maatschappij. Een remake van Gladio, CCC en de Bende van Nijvel?
  Willy Van Damme

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s