Wensen

kerstkaartje 2017 ned

Het allerbeste gewenst voor 2017 aan alle lezers met de hoop op een voorspoedig nieuw jaar.

Advertenties

16 thoughts on “Wensen

 1. Beste Willy,

  Voor deze dagen gezelligheid en vrede met U en de Uwen en voor 2017 vrede op aarde en goede gezondheid en wijsheid voor U.

  Zonnige groet.

  Ron Trimbach.

 2. Voor jou en de jouwen hetzelfde.

  Bedankt voor je kwalitatief zeer hoge geopolitieke analyses! Samen met Karel van Wolferen zijn jullie de door mij meest gewaardeerde analisten in Neerlands taalgebied.
  Max Delius
  Antwoord:
  Erg bedankt voor die mooie vergelijking. Ik waardeer Van Wolferen al van toen hij zich nog focuste op Japan. In Nederland hebben jullie voor Syrië bijvoorbeeld mensen als Harald Doornbos en Arnold Karskens. Wij hebben 0. Stikke jaloers.
  Willy Van Damme

  ________________________________

  • Op YouTube zijn verschillende interviews met Karel van Wolferen te beluisteren.
   Tussen minuut 1:36:46-1:37:05 komt het onderwerp van de ”false flags” voorbij en dhr. Van Wolferen beweert dat Charlie Hebdo een ”false flag” was zonder enige twijfel.

   Een stellige bewering en ik vraag me af of daar op dit moment voldoende bewijs voor is om dit als feit te stellen zoals dhr, Van Wolferen in dit interview doet.

   Een goede jaarwisseling en chapeau voor de goede artikelen die u heeft geschreven op deze blog.
   Martin Oei
   Antwoord:
   De video is lang en ik heb daar nu wel geen tijd voor. Maar Karel van Wolferen is geen idioot maar volgens mij een intelligent en integer man. Ik weet alleen niet waarop hij zijn stelling baseert. Wat mij natuurlijk zou interesseren.
   Wel is het zo dat die aanslag officieel is uitgevoerd door al Qaeda van het Arabisch Schiereiland en met zekerheid is geweten dat die gedurende een lange periode door westerse inlichtingendiensten was geïnfiltreerd.
   Willy Van Damme

 3. Beste Willy,
  hartelijk dank voor jullie wensen. Van mijn kant wens ik jou en allen die je liefhebt eveneens het allerbeste. Ik wens je vooral een goede gezondheid want het is pas in goede vorm dat je het intense werk kunt verrichten om ons je veelzijdige en kritische berichten te zenden.
  Dus opnieuw: dank hiervoor!
  Vriendelijke groeten,
  Hilaire Bodein

 4. Beste Willy,

  In de woestijn van de berichtgeving is je blog 1 van de uiterst zeldzame bronnen die de waarheid nastreven. Ik kijk er telkens naar uit. In de officiële media zijn er helaas geen journalisten meer, enkel hournalisten. Hopelijk kan Trump de plannen van Empire dwarsbomen om onder de mom van de strijd tegen ‘nepnieuws’ iedereen monddood te maken.
  Goede moed en doe zo verder !
  Sarah Toestra
  Antwoord:
  De slogans zijn veelal dezelfde dezer dagen: ‘Change’ of de ‘kracht van de verandering’. Vergeet het. En als het veranderd is het veelal niet ten goede, zeker voor de gewone man, diegene die leeft van een loon of een uitkering.

  En van Trump moet je evenmin iets verwachten. Misschien dat hij minder snel ten oorlog zal trekken dan Hillary Clinton, maar oorlog zal hij zeker voeren. Daarom niet met het Amerikaanse leger maar via derden zoals in Syrië.
  Willy Van Damme

 5. Beste Willy,

  beste wensen voor het nieuwe jaar voor U en Uw familie en vooral een goede gezondheid zodat U nog vele artikels met scherpzinnige feiten en op een beschaafde manier kunt schrijven.

  Veel schrijfgenot toegewenst,
  Hans.

 6. Dank voor je wens en je scherpzinnige berichten op je fantastische Blog! Voorspoedig 2017 toegewenst voor jou /medewerkers en lezers v/d Blog.
  Beatrix
  Antwoord:
  Uiteraard bedankt voor je wensen maar hier zijn geen medewerkers. Ik alleen hou dit recht, maar wel zorgt de taakverdeling thuis dat ik toch wat extra tijd heb. Het dossier van het Midden-Oosten en zeker Syrië is immers gigantisch.
  Willy Van Damme

 7. https://www.almasdarnews.com/article/assad-visits-christian-villages-damascus-christmas-photos/
  Gilbert
  Antwoord:
  Dit is mij bekend en bedankt om het met de lezers te delen. Het toont nogmaals de cultureel historisch uiterst belangrijke positie aan van Syrië. Naar mijn gevoel is het voor onze cultuur belangrijker geweest dan Athene of Rome.

  Het is in Damascus dat de joodse sekte van christus zich onder invloed van de Romein Paulus ontdoet van haar strikt joods zijn. Het gaf haar de mogelijkheid om een wereldreligie te worden. En het is in Syrië dat het eerste islamitisch wereldrijk ontstaat. Enzovoort.

  Een stadje als Maloela, gelegen in het Qalamoengebergte tegen Libanon, is om vele reden gewoon uiterst belangrijk werelderfgoed dat door het leger van Assad in 2013 uit de klauwen van die baardapen is gehaald.

  Men zou Assad en zijn regering alleen al om die reden hier moeten eren. Hij zorgde ervoor dat het Aramees, de taal gesproken in o.m. Maloela en ook in delen van Turkije en Irak, nog steeds een veel gesproken levende taal is die ook aan de universiteit onderwezen wordt.
  Willy Van Damme

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s