Humo doet eens een enquête

Wat een vod die Humo van deze week. Beweringen doen die van groot maatschappelijk belang zijn en die baseren op gebakken lucht. Zelfs dag Allemaal of Story zou dan nooit durven doen. Alleen het Vlaams Belang natuurlijk. Walgelijk is een goed woord voor dat ‘gekrabbel’.

Het probleem van islam en de terreur van allerlei salafistische groepen is zeer belangrijk en dient stevig aangepakt, zonder veel aarzelen. Het werk van Uw medewerker Raf Sauviller is hierbij degelijk te noemen. Hij verricht basisonderzoek. Maar dit is gewoon ongehoord en totaal onaanvaardbaar. Je ziet dat Van Thillo baas is geworden van Humo. Leve de sensationele titels.

En als men het probleem van ISIS & Co wil aanpakken dat men bij Humo dan eens een degelijk onderzoek doet over de decennia lange relatie van het westen met die groepen. Maar dat is te hoog gegrepen voor Humo.

Willy Van Damme

Reactie op het hoofdartikel van Humo van 11 oktober 2016 over wat ze stelt dat DE moslims denken. Het blijkt gebaseerd op een internetenquête. Waarna men dan zonder enige schaamte stelt: DIT denken DE moslims. Het wordt er met de pers elke dag bedroevender op.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s