Beste wensen voor 2016

Grembergen

Een foto met wat nostalgie en met de beste wensen voor 2016 voor de bezoekers van deze blog.

Met ook een bedankje voor de mooie samenwerking met die lezers die via hun reacties een bijdrage leverden aan het debat hier.

Moge 2016 voor allen een prettig, creatief en vredig jaar zijn met een zo goed als mogelijke gezondheid.

Met daarbij vele ogenblikken van opperste verwondering voor al het mooie dat dit leven en deze aarde te bieden heeft.

En laat ons hopen dat de hebzucht in 2016 wat meer aan banden ligt dan gedurende het nu praktisch voorbije jaar 2015. Het ga jullie goed.

Willy Van Damme

Advertenties

21 thoughts on “Beste wensen voor 2016

 1. Ik wens U en de familie voor 2016 een gelukkig jaar en een heel goede gezondheid. Op deze laatste dag van het jaar gaan we ons nog eens goed laten soigneren, een goed etentje, een goed glaasje wijn en morgen wakker worden met de hoop dat 1 januari 2016 een nieuw en beter begin mag inluiden.
  Dicksy
  Smakelijk en santé. Er komt er hier straks nog wat. Die kilo’s hé.
  Willy Van Damme

 2. In naam van alle Syrische christenen ( zowel in als buiten Syrië) welgemeende dank voor de objectieve informatie die er hopelijk toe leidt dat de ogen van het westen open zullen gaan.
  Gezond en vrede vol 2016 !
  Walter Leeman
  Antwoord:
  Iedereen bedankt voor de wensen natuurlijk. Een update van de toestand in Syrië is bijna klaar. Ik ben er al twee dagen bezig met het schrijven. Het is mijn nieuwjaarsgeschenk voor de lezers.

  Titel is ‘bijna geheel door de knieën” en geeft een overzicht van de diplomatie rond het dossier sinds de Russische interventie en de aanslagen in Parijs. Nog wat geduld want het is een stevige boterham waaraan ik al een ganse tijd werk.

  Het lot van de Syrische christenen gaat mij zeker aan. Maar ook dat van alle andere Syriërs. Zelfs dat van die jihadisten die uiteindelijk maar huurlingen met sadistische neigingen zijn die misbruikt zijn en nog steeds worden door bepaalde grootmachten.

  Het zijn grote misdadigers maar ergens zielepoten, sukkels die mogen moorden en stelen maar in ruil wel in de vuurlinie moeten zitten.
  Willy Van Damme

 3. Voor U de beste wensen in goede gezondheid vanuit het verre Portugal .

  Ron Trimbach.
  Antwoord:
  Portugal dat land van die ho zo mooie fado’s.
  Geniet ervan.
  Willy Van Damme

 4. Ik vrees dat hebzucht de drijfveer is voor velen
  Hoop en ironie is mijn drijfveer in 2016
  Ga door.
  Paul Popeyus
  Antwoord:
  Hebzucht is een der fundamentele eigenschappen van de mens. Het staat tegenover vrijgevigheid zoals sociaal staat tegenover egoïsme. Je krijgt hebzucht daarom nooit weg maar hopelijk kan men het wat onder controle houden.
  Willy Van Damme

 5. Van mijnentwege eveneens de beste wensen voor 2016 Willy !
  Alle voortekenen wijzen er op dat het je volgend jaar niet aan stof zal ontbreken om je pertinent commentaar op te geven. Mensen zoals jij zijn een oase in de totale onwetendheid van tegenwoordig. Spreek met gelijk wie en hij kijkt verbaasd op als je Assad een fatsoenlijke leider noemt. Goebbels had overschot van gelijk met zijn uitspraak ‘blijf liegen, op de duur word je toch geloofd’.
  Mag ik je toch nog een ding vragen: wat zegt je glazen bol over 2016 ?
  Sarah Toestra
  Antwoord:
  Goebels wist perfect hoe media werken. En vandaag stelde de Turkse president Recep Tayyip Erdogan tijdens een persconferentie het Duitsland van Hitler voor als voorbeeld voor het presidentieel systeem dat hij in zijn land wil invoeren. Erdogan: Onze bondgenoot!!
  Willy Van Damme

 6. Beste Willy, laat ik de eerste (?) zijn die je in alle oprechtheid een gezond, voorspoedig en strijdbaar nieuwjaar mag wensen.
  Gerrit

 7. Graag sluit ik mij aan bij uw welgemeende wensen voor het komende nieuwe jaar 2016. Persoonlijk denk ik daarbij aan het lot van het Palestijnse volk, dat al zovele jaren smacht naar een toestand waarin ook voor hen positieve ontwikkelingen zich zullen voordoen, waarvan het maar steeds niet wil komen, omdat de mooie woorden, die vooral westerse politici in de mond durven nemen, zonder enige betekenis blijven, daarmee lip-service verlenend aan de politieke zionisten. Une mer á boire…
  Egbert Thalens
  Antwoord:
  Bedankt. En als je een vaststaand bewijs voor de valsheid en het gebrek aan moraliteit van onze regeringen in de EU wil zoeken dan is het wel het verhaal van Palestina.

  Hun verhaal over mensenrechten, nobel- en Sacharovprijzen e.d.m. is inhoudsloze zever die alleen maar dient om hun valsheid te verbergen.
  Willy Van Damme

 8. Geachte meneer van Damme,

  Ik wens u ook het allerbeste toe voor 2016.

  Met vriendelijke groet,

  Henk Koelewijn

 9. Bij deze wens ik u en de uwen het allerbeste voor 2016. Moge het nieuw jaar een jaar zijn van oprechtheid.

 10. Beste Willy,

  Een gezond 2016 gewenst voor U en de Uwen, moge het vuur dit jaar wederom uit Uw toetsenbord spuwen!
  Joop de Jong
  Antwoord:
  Vuur en spuwen. Voorzichtig, dit zijn de US special forces niet of de mannen van ISISstan. Maar we doen verder.
  Willy Van Damme

 11. De allerbeste wensen voor 2016. Lees uw verslagen altijd met belangstelling. Een bron van kennis in een woestijn van propaganda en onwetendheid. Dank alvast voor het komende jaar.
  Ruud Sablerolle
  Antwoord:
  Mijn analyse en update van de toestand rond Syrië en het Midden-Oosten is aan het vorderen. Tussen dan de kaas, wijn, Chinese rijsttafel, Vicaris winterbier en de Dendermondse paardenworstjes. Nog eventjes geduld en jullie nieuwjaarsgeschenk komt eraan.
  We doen dus verder.
  Willy Van Damme

 12. Beste Willy
  Ook mijn beste wensen voor het nieuwe jaar voor u en uw gezin. Uw kritische geest en kennis kunnen het volgende jaar alleen maar aan belang winnen.
  geert

 13. Dag Willy,
  In een complexe en warrige tijd is hier een oase van helderheid en bezinning. Dank hiervoor. Ik wens u en uw naasten geluk, kracht en wijsheid.
  Warme groet,
  Helmi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s