Professor Tom Sauer over de ‘Iraanse kernwapens’

Tom Sauer schrijft in zijn opiniestuk “Iran: een overwinning van de diplomatie” in De Morgen van 4 april: “Twaalf jaar geleden ontwaakte de wereld met het nieuws dat Iran in het geheim kernwapens aan het maken was.” Een bewering die bewijst dat hij van het dossier amper iets af weet.

Op 14 augustus 2002 hield een zekere Alirezak Jafarzadeh in de VS een persconferentie waar hij vertelde dat Iran bezig was met de bouw van installaties voor het verrijken van uranium in Natanz en Arak.

Niemand uit regeringskringen in de VS of zelfs Israël heeft toen of nadien ooit gezegd dat Iran kernwapens aan het maken was. Het verhaal is steeds geweest dat Iran mogelijks de intentie had om die nucleaire technologie te verwerven om kernwapens te kunnen maken. Een hemelsbreed verschil met zijn stelling dat Iran toen in 2002 kernwapens aan het maken was.

Iran heeft toen het die installaties bouwde trouwens zelfs geen enkele regel van het IAEA (het Internationaal Agentschap voor Atoomenergie) overtreden. Ze moest die bouw immers pas zes maanden voor het ervan in gebruik nemen aan het IAEA melden. Arak is trouwens nog steeds niet operationeel.

Van een professor Internationale Politiek aan de UA die over die materie al herhaaldelijk stukken schreef mag je enige dossierkennis verwachten. In zijn geval blijkbaar niet.

Willy Van Damme

Lezersbrief aan De Morgen over het opiniestuk van Tom Sauer ‘Iran: een overwinning van de diplomatie’ in De Morgen van 4 april 2014.

Advertenties

6 thoughts on “Professor Tom Sauer over de ‘Iraanse kernwapens’

 1. Geachte, Omdat ik mij nogal veel erger aan de opiniestukken geschreven in verschillende kranten heb ik eens opgezocht wat eigenlijk de juiste betekenis is van het woord ‘ opinie ‘. opinie
  Wat iemand voor waar aanneemt; een feit, mening of bewering als reëel of waar beschouwen ondanks gebrek aan sterk bewijs of kennis. Als ik dan deze verklaring lees vraag ik mij dan af wat de waarde eigenlijk is om een opiniestuk te schrijven in het algemeen. Feiten schrijven zonder deze te toetsen aan de werkelijkheid of als werkelijkheid te willen verkopen zou naar mijn denken toch moeten indruisen tegen elke journalistieke ethiek. Moest men deze ‘ opinie ‘ schrijven in een lezersbrief zou men nog kunnen denken dat bewuste schrijver onwetend is maar van een journalist of andere medewerker aan een krant zou men toch enige journalistieke eerlijkheid kunnen/moeten eisen, tenminste verwachten dat ze ook kloppen en gecheckt zijn. Spijtig is dit in vele gevallen net andersom. Een opiniestuk geeft meestal het standpunt weer van een hele redactie/krant maar als onwaarheden of het verdraaien van de feiten het standpunt van een krant is zegt dit volgens mij genoeg over de waarde van de krant zelf en verlagen zij zich nog dieper dan de roddelbladen en is het de naam krant onwaardig. De groeten,
  Victor Theunis
  Antwoord:
  Ik hou van een goed debat en uitwisseling van ideeën en informatie en dus ben ik een erg grote voorstander van opiniepagina’s in kranten en weekbladen. Sommige kunnen ook erg verfrissend zijn. Veelal echter is het grote rommel welke zelfs te slecht is om het op WC-papier af te drukken.

  Ik herinner mij de opiniestukken van een zekere Theodor Dalrymple in De Standaard. Bart De Wever had gezegd dat hij zijn visie op de maatschappij fantastisch vond. En dus dacht De Standaard dat als ‘God’ dit zegt dan moeten we die man zeker opiniestukken voor ons laten schrijven. Dat staat toch mooi niet?

  Nooit zo’n onzin gelezen als toen. In zijn eerste verhaal vergeleek hij de hedendaagse popmuziek met ….gifgas. Nou! Als ik toen hoofdredacteur was geweest dan had ik dat gewoon door het toilet getrokken.
  Daar hoorde het thuis, nergens anders. En dat is zo met veruit de meeste van dat soort stukken.

  Het is waardeloze rommel en deze tekst van Sauer zegt bijvoorbeeld alles over de man maar helemaal niets over het dossier. Buiten leugens die bewijzen dat hij een domoor is bevat het alleen ordinaire platitudes.
  En dat is dan professor Internationale Politiek aan de Universiteit Antwerpen. Hij zou beter pinten gaan tappen in café De Bezopen Duif.

  Het staat op het niveau van de praat aan de toog van café De Engel op de Antwerpse Grote Markt. Wel na het drinken van minstens drie Duvels. Maar het mogen ook Vicarissen zijn. Jongens toch.
  Maar zoiets raakt dan wel in een krant die zich ho zo graag portretteert als een kwaliteitskrant.
  Willy Van Damme

 2. Inderdaad Willy, het bewijst maar weer eens dat de titel ‘professor’ vaak niet op deskundigheid gebaseerd is, maar of je de goede vriendenkring hebt.
  Gerrit
  Antwoord:
  Het is een kwestie van ‘ons kent ons’ en de vriendenclubs. En eens je binnen bent is dat voor het leven. En daarna verkoop je je op TV en in de kranten als een fantastisch wetenschapper die het allemaal best weet.

  Zie maar naar al die leugenaars van Clingendael, Carnegie, International Crisis Group, enzovoort. Vet betaalde intellectuelen die alleen maar moeten liegen en bedriegen. Het enige dat zij nooit mogen doen is de waarheid zeggen. Toch mooi niet.

  En dan krijg je een clown als Tom Sauer die niets eens weet waarover hij schrijft. Ach ik lees dagelijks in de media veel van dat soort prietpraat en ben er wat immuun voor geworden.
  Willy Van Damme

 3. Willie, hier raak je 2 vijanden van onze vrijheid in 1 keer.
  Ook in Nederland zien we steeds meer Universiteiten wetenschap inruilen voor commercie en propaganda. En zo wapens zijn in deze wereldoorlog, wapens tegen ons – gewone burgers.
  Leiden is VN-Universiteit. De VN streeft naar de (fascistische) Wereldregering; ONEWORLD; Wageningen is Rockefeller Universiteit – uitgesproken lobby bolwerk voor gmo’s, plofkippen, megastallen; partner van ‘Kill’ Bill Gates, BASF, Unilever, ‘gmo’-Schuttelaar, USDA,. Ook Twente doet miljoenen-projecten voor ‘Kill’ Bill Gates.
  Holland is alleen nog maar koopman; VOC-mentaliteit het leidend principe. Eduard Douwes Dekker draait zich om in z’n graf.

  En 2) dat het idee – zeg maar de door onze regeringsleiders geëchode leugen – als dat Iran een A-bom heeft, wil hebben, bezig is te ontwikkelen.

  Het enige land in de wereld dat vol ligt met A-bommen – en geen wapeninspecteurs toelaat – is WAR Inc.. Dit is allemaal uitvoerig gedocumenteerd, gepubliceerd. Geen politicus, noch journalist kan met steekhoudende argumenten de officiële oorlogsretoriek blijven voeden.

  Zo heeft Gareth Porter grondig uitgezocht hoever Iran in het A-wapen zou zittten. Conclusie: niet!
  http://www.amazon.com/Manufactured-Crisis-Untold-Story-Nuclear/dp/1935982338

  War Inc., de BV Israël, heeft een oplichter als boegbeeld. Bibi is door en door corrupt; hoe erg – alleen de duivel weet dat. Politiek en ‘nieuws’ worden glashard gekocht.
  Hier alvast 1 tip van die sluier: http://www.opednews.com/articles/The-Big-Money-Behind-Netan-by-Bill-Moyers-Congress_Iran_Israel_Money-150305-747.html

  Tenslotte; iedereen die zich een opinie aanmeet over Iran en landen die een atoomgevaar vormen, zou zich in ieder geval moeten informeren over de vele documenten hierover die Richard Silverstein tegen het licht heeft gehouden.
  Dat toont de falikante leugens van onze regeringsleiders aan als het gaat om Iran dat zo onbereken- en onbetrouwbaar zou zijn:
  http://www.richardsilverstein.com/2013/07/06/israeli-lies-fueled-nuclear-weapons-program/

  Wat doen we nu tegen leugenaars als Tom Sauer en Universiteiten die zulke gasten platvorm voor hun oorlogsretoriek bieden?
  Karin Polderman
  Antwoord:
  Ik beschik over te weinig specifieke informatie over de Nederlandse universiteitsinstellingen en kan dus over hen niet in detail gaan.
  Maar algemeen kan men zeggen dat universiteiten opleidingsinstellingen zijn die de elite moeten voorbereiden.

  En die mag wel leiden maar wel op strikte voorwaarden. Ze moeten namelijk hun plaats kennen en gehoorzaam zijn, dus niet te kritisch tegenover de genomen beslissingen zoals met betrekking tot Iran, Palestina, Rusland, China, enzovoort.

  Universiteiten zijn nu eenmaal een onderdeel van het maatschappelijk bestel. De kwaliteit van hun wetenschappelijk werk is hierbij geheel ondergeschikt aan hun gehoorzaamheid aan wat men dan in zeer algemene termen ‘de macht’ kan noemen.

  Neem het hier al herhaaldelijk ter sprake gekomen verhaal van de Gentse gewezen professor toxicologie – men nam hem zijn titel af – Aubin Heyndrickx die ooit verbonden was aan de Gentse universiteit.

  Intern wist het Gentse establishment en massa’s daarbuiten dat de man niet alleen geheel onbekwaam was maar ook een bedrieger. Maar in essentie op een uitzondering na liet iedereen begaan.

  De man had dan ook een ‘schokkend’ verhaal over Russen die een gruwelijke biologische oorlog voerden. Het was iets als nu dat verhaal van die Iraanse atoombom van Tom Sauer. Geheel uit de duim gezogen.

  Intern wisten alle betrokkenen dat dit leugens waren en een door VS in elkaar gestoken fantasie die paste in de nieuwe oorlogsstrategie van de VS onder president Ronald Reagan. Maar men liet die clown van een Heyndrickx gewoon begaan. En ook de pers deed mee alhoewel iedereen in de media mijn verhalen van toen over de man kende.

  De toenmalige hoofdredacteur van De Standaard, Lode Bostoen, weigerde zelfs een lezersbrief van mij over de man met daarin erg voorzichtig gestelde vragen bij zijn beweringen. Zelfs dat kon niet. Van censuur gesproken. Dat is onze media, universiteiten en het establishment in al zijn ‘glorie.’
  Willy Van Damme

  • Willy, ’t duurde even. ’t item kwam onverwacht. Lieden die opeens aandacht in ’t nieuws krijgen – vaak de moeite waard te onderzoeken wat er over hen bekend is. De naam deed opeens belletjes rinkelen. Sauer. Dat is toch die man van – túúrlijk, dat is ‘t. Derk! Misschien dat je hier wat mee kunt:

   Tom Sauer, zoon van mediatycoon Derk Sauer, wil in 60 dagen Atlantische Oceaan overroeien
   Het materiaal wordt bekostigd door twee hoofdsponsoren: Playstation en een Russische bank.
   Derk Sauer neemt NRC en nrc.next over – http://www.youtube.com/watch?v=abrQVUaMLh4
   Derk Sauer to continue as Chairman of the Supervisory Board of Sanoma Independent Media. http://www.sanoma.com/en/news/derk-sauer-continue-chairman
   Dat de twee Nederlanders dit succes wordt gegund in wat Jeltsins ‘Wilde Oosten’ is gaan heten, is opvallend. In zijn columns in Het Parool schrijft Sauer veelvuldig over de oligarchen en maffiabendes die in hun jacht op rijkdom dood en verderf zaaien. Maar zelf kan hij probleemloos Russische versies van Playboy, FHM, Santé en Esquire in de markt zetten. http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2009/12/derk-sauer-13.html

   BNR 15.11.12: Derk Sauer mag gerust de Rupert Murdoch van Nederland en Rusland genoemd worden. Hij is aandeelhouder van NRC, bestuursvoorzitter van het IDFA, oprichter van Sanoma Independent Media in Rusland en sinds kort ook nog directeur van het grootste mediabedrijf van Rusland RBK.

   Telegraaf 15.05.13: Fraude door bazen NRC http://www.telegraaf.nl/dft/21565819/__Miljoenen_bij_NRC_weggesluisd__.html
   Sauer verloot de toko in april 2014. Taak volbracht, de krant gesloopt. 8.9.12 verlaat hij Sanoma Rusland.
   Sauer is een terrorist; wapensmokkel, drugshandel, terreur: http://www.telegraaf.nl/binnenland/21547981/__Derk_Sauer_zat_bij_de_IRA__.html
   Karin Polderman
   Antwoord:
   Het betreft hier een totaal ander man maar inderdaad met dezelfde naam, de ene is zeiler en zoon van, de andere professor.
   Deze twee reacties zat bij de spam en zijn pas gisteren laat opgemerkt vandaar de wat late plaatsing. Ik moest dan eerst ook nog eventjes nakijken wat hier juist aan de hand was.
   Ik wist uiteraard af van het bestaan van Derk Sauer maar niet van al zijn ‘fratsen’. Bedankt voor die info.

   Men schrijft altijd over de Russische pers dat die allemaal onder controle van Poetin staat, behalve dan dit groot stuk van Derk Sauer. Je acht de leugens die men dagelijks in onze media verkoopt soms niet voor mogelijk. Kijk maar nu naar het verhaal dat men brengt over Jemen. Onkunde troef.
   Willy Van Damme

 4. Willy, ter aanvulling nog.
  Zodra een persoon opvallend in het ‘nieuws’ komt, is onderzoek van wat er over de persoon bekend vaak een goede indicatie van wat er aan de hand kan zijn.

  De naam Sauer – opeens ging een belletje rinkelen. denk, denk …… jah! Derk! Maar natuurlijk!

  Kijk eens hiernaar:
  Tom Sauer, zoon van mediatycoon Derk Sauer, wil in 60 dagen Atlantische Oceaan overroeien
  Het materiaal wordt bekostigd door twee hoofdsponsoren: Playstation en een Russische bank.

  Derk Sauer neemt NRC en nrc.next over – http://www.youtube.com/watch?v=abrQVUaMLh4

  Derk Sauer to continue as Chairman of the Supervisory Board of Sanoma Independent Media. http://www.sanoma.com/en/news/derk-sauer-continue-chairman

  Dat de twee Nederlanders dit succes wordt gegund in wat Jeltsins ‘Wilde Oosten’ is gaan heten, is opvallend. In zijn columns in Het Parool schrijft Sauer veelvuldig over de oligarchen en maffiabendes die in hun jacht op rijkdom dood en verderf zaaien. Maar zelf kan hij probleemloos Russische versies van Playboy, FHM, Santé en Esquire in de markt zetten. http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2009/12/derk-sauer-13.html

  BNR 15.11.12: Derk Sauer mag gerust de Rupert Murdoch van Nederland en Rusland genoemd worden. Hij is aandeelhouder van NRC, bestuursvoorzitter van het IDFA, oprichter van Sanoma Independent Media in Rusland en sinds kort ook nog directeur van het grootste mediabedrijf van Rusland RBK.

  Telegraaf 15.05.13: Fraude door bazen NRC : http://www.telegraaf.nl/dft/21565819/__Miljoenen_bij_NRC_weggesluisd__.html

  Sauer verloot de toko in april 2014. Taak volbracht, de krant gesloopt. 8.9.12 verlaat hij Sanoma Rusland.

  Sauer is een terrorist; wapensmokkel, drugshandel, terreur: http://www.telegraaf.nl/binnenland/21547981/__Derk_Sauer_zat_bij_de_IRA__.html
  Karin Polderman
  Antwoord:
  Van een CV gesproken.
  Zie verder mijn antwoord op je reactie nadien.
  Willy Van Damme

  • Willy, excuus van het dubbel plaatsen. En de kennelijke fout dat ik niet ontdekte dat de professor en de zoon van niet dezelfde persoon zijn.
   Uw respons is altijd boeiend.
   Misschien nog een paar hints die u zullen kunnen interesseren; mbt. de corruptie van de universiteiten in Nederland. Dat landje vind zichzelf erg humanitair, en vreedzaam zelfs. Vredespaleis, van ene Carnegie – een notoire roofkapitalist die zo een imago van weldoener kocht. Nu worden nogal eens bevriende naties bevoordeeld; die beoogd doelwit zijn dan weer het vel over de neus getrokken. Van het Joegoslavië Tribunaal en het ICC zijn vergelijkbare zaken van selectieve rechtvaardigheid bekend.
   De Internationale Zone – is feitelijk VN gebied, daar gelden VN (onschendbaarheids-)regels.
   Het OPCW (Chemische Wapens) kan/wil? niet verhinderen dat aan Erasmus Medisch Centrum baanbrekend werk wordt verricht aan Biowapens. Jawel, betaald door buitenlandse geldschieters.
   Waar ze dan wel opeens hyperactief mee worden is het theater van arsenalen van Chemische Wapens in Syrië naar een NAVO-bondgenoot verschepen.
   Ik kan zo wel een lijstje produceren van bedrijven en (overheids-)instellingen die in dit land voor de Amerikanen aan Biowapens of giftige voedingsgewassen of vaccins werken. Dat is n.b. een speerpunt van economische beleid.
   Ook zeer interessant is het feit dat de socialistische ONEWORLD Wereldregering Leiden Universiteit heeft kunnen inhuren voor het programmeren van de VN-Jugend.
   http://bestdelegate.com/national-high-school-model-united-nations-2014-ten-ways-nhsmun-sets-the-standard-in-educational-quality/
   Dit gaat wereldwijd, ook toeren ze langs middelbare scholen om nog niets vermoedende tieners al vast voor te programmeren: http://www.deweekkrant.nl/artikel/2014/maart/31/haganum_haalt_900_euro_op_voor_save_the_children

   Dat is natuurlijk puuúr toeval: De Efteling heeft deze week de grote wensput laten legen (muntjes die de bezoekers in de vijver werpen) en al het geld zou gaan naar … een goed doel. Naar verluid: SAVE THE CHILDREN.
   Hoe toevallig?!
   Zal ik (ze) eens vertellen waar Save the Children nu echt mee bezig is, en al dat geld van die lieve mensen aan besteedt? ff zoeken in de map van en ngo’s dekmantels voor de roofkapitalisten.

   Voilá: ‘CARE en Save the Children ontvangen giften van wapen- en mijnbouwindustrie.
   CARE is gelinkt aan Lockheed Martin Corporation – grote fabrikant van geheime WMD.’

   zie “Merchants of Death”: Exposing Corporate Financed Holocaust in Africa.
   Zou de Efteling nou zelf hebben bedacht als dat SavetheChildren nou zo’n goed doel zou zijn? Best mogelijk dat die collaborateurs met oorlogsmisdadigers zelf zulke rooftochten organiseren.

   Voorts vertrekken de laatste tijd opvallend veel m.n. ‘socialisten’ naar hoge posten binnen de ONEWORLD Socialist Wereldregering. Koenders – > NATO, Ploumen (EZ) => OESO, Timmermans naar het filiaal de Europese Commissie (belast met de dwangbuis die TTIP is aanprijzen als een kip met gouden eieren).
   Ministerie van Buitenlandse Zaken (via noodls) – Ban Ki-moon welcomes Ploumen’s leadership role at Global Partnership:
   http://www.noodls.com/view/19457A1655196CA9D22DDBE88A287A90CCA8DDEE?2366xxx1398144074
   http://www.thenewamerican.com/tech/environment/item/14409-gmo-giant-monsanto-joins-big-business-coalition-for-un-agenda-21
   n.b.: Ploumen (volks?vertegenwoordiger cq. minister Economische Zaken) blijft volhouden – na druk; niet dat zijzelf waakt voor de belangen van het Nederlandse volk – ‘oh, maar we gaan dat (nog) bijschaven, ISDS gaat geen afbreuk doen aan de nationale rechtsspraak’. Maw. maakt u zich geen zorgen, ik zorg voor u. Ik fix ISDS gewoon ff.
   En ze komt er nog mee weg ook. Dé manier om snel verder omhoog te vallen. Bruikbare Idioten.
   Dat is er gaande in de Lage Landen. Het hoereert zichzelf graag als springplank voor de globalisten.
   Ik zou nog kunnen uitweiden over de miljoenenprojecten die Wageningen en Universiteit Twente doen voor ‘Kill’ Bill Gates – de miljardiar-filantroop die hier 4 miljoen subsidie van de (pseudo-)socialistische Minister ontvangt (bescheidenheid kent het monster niet).
   TL-lid Fresco is weer teruggekeerd op Wageningen.
   Kropff gaat naar Rockefeller-Gates’ CGIAR – fijn het project onder het label food ‘security’ voortzetten.
   Laat dat nu net speerpunt zijn van het Amerikaanse kolonialisme. World hegemony. ‘Een strategische troefkaart – belangrijker dan olie.’
   ‘GM has clearly become a strategic, geopolitical tool for Washington. ‘
   http://www.mindfully.org/GE/2005/Geopolitics-GM-Food6mar05.htm
   Kissinger’s Cabinet colleague, Agriculture Secretary, Earl Butz, reflected the Kissinger policy when he stated,
   “Food is a tool. It is a weapon in the US negotiating kit.”

   Het is over ’t algemeen niet of nauwelijks bekend en wordt vaak gemakshalve genegeerd, de Gucht, Timmermans, Ploumen, Juncker, de hele kliek – blijven TTIP halleluja roepen:
   “In her Dec 2009 cable, Clinton describes the U.S. strategy in promoting agricultural biotechnology.
   The U.S. Council on Foreign Relations puts it this way:
   ‘We need world government to control food supply’.

   Nederland met z’n plofkippen, megastallen, wasserbomben levert de perfecte pool van vakidioten die lobbyt voor het vangen van al dat leeft op de planeet in patenten.

   TTIP is een leugen. Het gaat niet over handel (is veel meer omvattender, ingrijpender), ook is het geen Partnerschap. Handel wordt zeker niet over ’t algemeen vrijer.
   TTIP is tevens vehikel voor TAFTA, NAFTA, TTIP, TISA, SOPA, PIPA, GATT, TRIPS, CETA, Codex Alimentarius.
   Doch een dwangbuis. Onderhandelen is ook al geen sprake van. Nee zeggen – wordt beantwoord met alle mogelijke manieren van vergelding.
   1 partij profiteert TOTAAL, de ander levert evenveel in.

   Dit is wat de propagandisten voor TTIP toejuichen:
   http://www.arte.tv/guide/de/050772-000/tote-tiere-kranke-menschen
   http://www.theorganicprepper.ca/codex-alimentarius-an-introduction-to-soft-kill-eugenics-2-12102012

   Ook dat label ‘Partnership’ is listig gekozen. Alsof je een gevangenis een hotel noemt.
   Nederland is in oorlog – en de vijand is diep geïnfiltreerd in alle bestuurslagen die er toe doen.
   In België is het al niet veel beter, getuige ‘u betaalt, ik draai’ prof. Sauer.
   vergeef mij dat ik hier de vrijheid neem; voor wie nog niet de moeite had genomen de vijand te weren: https://stop-ttip.org/what-is-the-problem-ttip-ceta/
   http://www.nav.nl/2015/04/actieweek-tegen-vrijhandelsverdrag-ttip/
   Europese boeren worden op het hakblok gelegd.
   Zij moeten overeind te blijven met topproducten tegen de ongehinderde invoer van hormoon-, gmo-. glyfosaat-, chloortroep uit de VS, CAFO’s – met Mexicaanse loonslaven, vergiftiging van lucht- bodem en water. Farm Operation’s, of Factory Farms. (die nu al met IMF’-leningen’ massaal in de Ukraine uit de grond worden gestampt). Logisch dat de EU en de politieke clowns dit er in het geheim willen doorhameren. Democratisch gaat dat niet lukken.
   Karin Polderman
   Antwoord:
   Organisaties als de VN hebben niets ‘socialistisch’ maar zijn gewoon een uitvloeisel van de internationale vrijhandel en de wens de VS om gans de wereld te overheersen. Van Icarus en hoogmoed gesproken.

   Al die sterk toegenomen zogenaamde vrijhandel zorgt voor een nood aan internationale afspraken tussen de grote en ook kleinere handelsmogendheden. Die willen regelgeving.

   En via multilaterale instellingen als UNICEF, UNHCR en het IMF poogt de VS de wereld te overheersen. Je zult er dan ook veel van haar Quislings vinden.

   Wat betreft research naar biologische wapens dien ik U te zeggen dat dit internationaal verboden is. Maar elk labo van grote universiteiten en medische concerns kan dit zo aan. En niemand kan het controleren. Het is een grote lacune in dit verdrag waaraan men ook moeilijk iets kan doen.
   Willy Van Damme

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s