Israël het monster

Al weken bestookt het Israëlisch leger zonder veel oponthoud Gaza, daarbij al meer dan duizendzeshonderd doden makend, vooral kinderen en vrouwen. Daarnaast zijn er de vele duizenden gewonden en de ontelbaren die sterven van ontbering.

Gaza - 2

Met geen enkel respect voor internationale wetgeving, oorlogsrecht, mensenrechten of wat dan ook organiseert Israël met steun van de EU, de VS en een aantal Arabische landen de vernieling van Gaza. Het masker van de vermeende Arabische solidariteit is definitief afgevallen. Khaled Mashal, officieel de politieke leider van Hamas die openlijk de kant van de VS koos en verhuisde van Syrië naar Qatar, is vooral daardoor zijn gezag over Hamas kwijt.

Want Gaza is een door Israël gebouwde gevangenis voor meer dan 1,5 miljoen mensen die bijwijlen zelfs de meest elementaire basisbehoeften wordt onthouden zoals water, elektriciteit en geneesmiddelen. En dus sterven er massa’s mensen die normaal anders een gewoon leven zouden kunnen leiden.

Moralistisch getoeter

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu is gewoon een oorlogsmisdadiger van een zeer groot kaliber, een schande voor het menselijk ras. Een man die ook denkt zich alles te kunnen permitteren. Niet ten onrechte.

Moraalridders en pseudodemocraten als de Duitse Bondskanselier Angela Merkel, het Amerikaanse staatshoofd Barack Obama, Europees president Herman Van Rompuy en zijn Franse ambtsgenoot François Hollande steunen die massamoord. Dat is de realiteit.

Benjamin Netanyahu - 2

Benjamin Netanyahu is een massamoordenaar verantwoordelijk voor de dood van al meer dan 1600 Palestijnen in Gaza. Terreur en huichelarij zijn zijn voornaamste kenmerken. Zou die glimlach en die vingerwijzing te maken hebben met die massaslachting onder Palestijnse kinderen?

Obama gaat zelfs zover door die moordmachine, goed voor de dood van al heel veel honderden kinderen, vlug nog wat munitie te leveren. Ja, want het Israëlisch leger dreigt zonder kogels te vallen en dus komt Obama, die van de Nobelprijs voor de Vrede en ander moralistisch en legalistisch getoeter, hen vlug wat extra kogels bezorgen.

De moord op Gaza en de Palestijnen is dus evenzeer de verantwoordelijkheid van Obama, zijn huichelachtige oproepen voor een staakt-het-vuren ten spijt. Als hij geen kogels meer levert dan moet het Israëlisch leger wel het vuren staken. Dat is toch gewoon logica en geen hogere wiskunde.

Ook de Europese leiders zijn medeplichtig. Is er een wapenembargo tegen het land? Natuurlijk niet. Israël is voor de EU zelfs een bevriende geallieerde natie die mag doen wat ze wil. En haar geheime dienst De Mossad heeft hier in de praktijk een vrijgeleide. Zelfs moorden is toegelaten.

Sderot een Palestijnse stad

Israël is, samen met Saoedi Arabië, Turkije, de VS, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, ook de drijvende kracht achter de destabilisering van het Midden-Oosten. Syrische jihadisten van al Qaeda worden zelfs in ziekenhuizen van het Israëlisch leger verzorgd en daarna terug naar het front gebracht. Vermoedelijk met wapens. Duidelijker kan niet.

 Benjamin Netanyahu en Barack Obama - 4

Geen Amerikaanse president of hij is een trouwe vriend van Israël. De dag dat de VS Israël laat vallen, die dag stort de zionistische droom in. Het zou het einde betekenen van het monster genaamd Israël. Maar Barack Obama zorgt er wel voor dat dit niet zal gebeuren. Het monster moet blijven leven.

Het basisprobleem in deze kwestie is natuurlijk de criminele landdiefstal die Europese zionisten pleegden door de lokale bevolking, de Palestijnen, te verjagen. Vluchtelingen die nu in Gaza verblijven werden hondsbrutaal van hun land verdreven. Een vlakbij Gaza gelegen stad als Sderot was vroeger tot 1948 de puur Palestijnse stad Najd.

In wezen is Israël zowat de laatste Europese kolonie gesticht door blanken en alleen bestemd voor blanken en hun ermee instemmende geloofsgenoten. Met als meest dwaze der argumenten dat hun God hen dat beloofde en hun voorvaderen er zogenaamd woonden. Nooit elders zo’n pak onzin gehoord.

En als die vluchtelingen dan een raket afschieten op die dieven dan schreeuwt niet alleen Israël maar ook de goegemeente, de nette jongens en meisjes van de VS en de EU, moord en brand. Dat is dan het bedreigen van de vrede zoals dat heet. Vrede? Wiens en wat voor vrede?

Neen, de slachtoffers van die landdiefstal moeten volgens hen braaf luisteren naar wat die zionistische dieven hen vertellen en zo Israël aanvaarden. De diefstal legaliseren. Hoe durft men vragen aan slachtoffers van zo’n diefstal om hiertegen niets te doen?

Maar zo zijn politici als een Van Rompuy, met moralistisch gezwets à la volonté een wapenembargo tegen o.m. Rusland, Zimbabwe en China organiseren en dat Israëlisch monster gelijktijdig van alle mogelijke wapens voorzien en die agressie steunen. Ook deze heren maken zich door hun hulp medeplichtig aan die zionistische oorlogsmisdaden.

Erkenning

Bovendien vraagt men aan de Palestijnse organisaties – trouwens met het pistool figuurlijk tegen het hoofd geduwd – dat zij Israël moeten erkennen. Dit terwijl zionisten al van in het prille begin toen het zionisme als politieke ideologie nog maar vorm kreeg, Palestina dat recht ontzegden.

Gamal Abdel Nasser - 2 

Republikein en secularist Gamal Abdel Nasser werd in 1954 de sterke man van Egypte en trad hard op tegen de Moslimbroederschap, ook in het door Egypte tot 1967 bezette Gaza. Maar na 1967 en de komst van Israël naar Gaza kwam daar verandering in.

Ho ja, af en toe is er een Israëlische politicus die voor de galerij zegt Palestina als staat te zullen erkennen. Het zijn echter zoals iedereen wel zou moeten weten lege, holle woorden boordevol hypocrisie. Neem huidig premier Benjamin Netanyahu die na maandenlang Amerikaans aandringen uiteindelijk het woord ‘erkenning’ over zijn lippen kreeg en die nu snel weer introk.

Bovendien dient men zich ook af te vragen wat Israël nu wil bereiken. Iedere serieuze kenner van het dossier weet dat Hamas in wezen een creatie van Israël is met als bedoeling een tegengewicht te vormen voor de seculiere ‘terrorist’ Yasser Arafat en zijn al Fatah en PLO.

Toen Israël Gaza in 1967 veroverde hief men onmiddellijk alle door de Egyptische president Gamal Abdel Nasser genomen maatregelen tegen de lokale Moslimbroederschap op. Als Mukama al Islamiya kon het met Israëlische steun moskeeën overnemen, onderwijsinstellingen en zelfs een universiteit uitbouwen en hospitalen oprichten.

Kortom machtig worden. Zeker daar er vanuit het Arabisch schiereiland gelijktijdig massa’s petrodollars naar Hamas konden vloeien. Want ook daar kon men het bloed van de seculiere Arafat en zijn PLO/Fatah wel drinken. Het was de start van het uitbouwen van islamistische bewegingen in het seculiere deel van het Midden-Oosten. De zogenaamde Arabische Lente.

Yitzhak Rabin - 1

Een van de meest perfide Israëlische leiders ooit is zeker gewezen premier Yitzhak Rabin (Labour). Ogenschijnlijk een apostel voor de  vrede, waarvoor hij de Noorse Nobelprijs voor de Vrede kreeg, was hij feitelijk de grote strateeg achter zowel de creatie van de politieke islam met Hamas als de nederzettingenpolitiek op de Westelijke Jordaanoever. Een zionist pur sang dus.

De zwaar gehandicapte Sjeik Ahmed Yassin, de vorige leider van Hamas, werd in de jaren tachtig zelfs verzorgd in een Israëlisch hospitaal en had ook regelmatig gesprekken met toenmalig premier Yitzhak Rabin, de grote strateeg achter de nederzettingenpolitiek op de Westelijke Jordaanoever. (1)

Het idee was zo de Palestijnen te verdelen en dat is ook deels gelukt. Verdeel en heers is de strategie bij uitstek van Israël die nu overal in het Midden-Oosten samen met haar bondgenoten salafistische jihadisten steunt. Israël wil haar buren gewoon ten onder zien gaan in een nooit geziene orgie van bloed en geweld. Dat is de Arabische Lente in haar gruwelijke realiteit.

Hamas de winnaar

Maar de vraag is wat Israël hier strategisch en politiek nu gaat bereiken. Het enige resultaat zal zijn dat Hamas nog populairder wordt dan voorheen. Wat betekent de Palestijnse president Mahmoud Abbas van al Fatah in de praktijk nog? Niets. Hij loopt nog rond met een door een Amerikaanse generaal geleide veiligheidsdienst. Kortom een zielig mannetje waar niemand naar kijkt.

Neen, de winnaar van deze nieuwe oorlog is zeker Hamas en misschien is dat ook wel de achterliggende bedoeling van Israël. Het zou een goede waarnemer van de regio niet eens mogen verbazen. Perfide is immers een basiskenmerk van het zionisme.

Waarom immers begon Israël met haar acties tegen Hamas? Men krijgt de indruk dat de moord op die joodse kinderen slechts een excuus was –  de politie ontkende zelfs de betrokkenheid van Hamas – om achter Hamas te gaan.

Herman Van Rompuy - 2

Christen-Democraat en Europees president Herman Van Rompuy met zijn echtgenote. Mooie woorden over christene caritas, mensenrechten en democratie en ondertussen in Syrië salafistische jihadisten steunen, naast dan Oekraïense fascistische knokploegen en Israël. Zeer onchristelijk dus, tenzij het dat van de Borgia’s is natuurlijk. En maar glimlachen.

De terreur tegen Hamas op de westelijke Jordaanoever betekende natuurlijk het eenzijdig opzeggen van het vorige vredesverdrag met Hamas. Het is een sleutelelement nodig om de huidige crisis te begrijpen dat in veel krantenanalyses niet eens gemaakt wordt.

Het was een provocatie die Hamas nu eenmaal niet wou negeren. Kan men het haar kwalijk nemen? En voor de mensen in Gaza is er geen alternatief. Buiten hun kettingen hebben die immers amper nog iets te verliezen. Het is als die joden in het getto van Warschau tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Het recht op verzet

En dat het protest tegen die zionistische agressie zich regelmatig tegen joden in het algemeen keert is ook geen verrassing. Mensen als Netanyahu verkopen hun terreur immers als het verdedigen van een joods recht op een eigen staat. Dat zeer boze jongeren zich dan tegen alle joden keren is fout maar in essentie de schuld van een Netanyahu en andere zionistische leiders.

Het zijn immers zij die verklaren dat dit hondsbrutaal geweld tegen kinderen een joods recht is. En dat is het niet. Massa’s joden immers keren zich tegen Israël. De hier op deze blog al besproken Antwerpse rabbijn Moshe Friedman keerde zich duidelijk tegen die ook in zijn naam gevoerde oorlogsmisdaden. En hij is onder joodse geloofsgenoten verre van alleen.

Dit is geen steun aan Hamas die trouwens erg verdeeld is, verre van vrij is van corruptie en bovendien als islamistische beweging een gevaar betekent voor de Palestijnse samenleving. Een religieuze staat is onaanvaardbaar.

Rabbijn Moshe Friedman

Massa’s joodse gelovigen, zowel orthodoxe als zogenaamd seculiere waaronder Lydia Chagoll, verzetten zich met luide trom tegen Israël en haar moordpartijen. Hier rabbijn Moshe Friedman die om zijn politieke stellingnames tegen Israël door de zionistische lobby en De Morgen met modder werd bedolven. Het was een zeer grove lastercampagne.

Een deel van Hamas is trouwens mee verantwoordelijk voor de slachtpartijen in Yarmoek, het Palestijnse vluchtelingenkamp bij de Syrische hoofdstad Damascus. Maar de Palestijnen het recht ontzeggen om zich met de wapens te verzetten tegen die agressie kan niet. Een een blokkade zoals Israël hier instelde is agressie en onder internationaal recht een casus belli voor oorlog.

Hen is groot onrecht aangedaan en de enige taal die Israël kent en eventueel zal aanvaarden is die van het geweld. Israël als idee voor een joodse staat en het zionisme kunnen nooit aanvaard worden in een samenleving die zichzelf respecteert. En als de VS en EU toekijkt en aan Israël zelfs steun geeft dan rest er de Palestijnen alleen verzet. Erg simpel.

Willy Van Damme

1) Een goed maar helaas niet volledig overzicht van die relatie tussen Hamas en Israël is te vinden op http://www.jewsnews.co.il/2014/07/11/how-israel-helped-to-spawn-hamas/. Zo wordt de rol van Saoedi Arabië, Koeweit en o.m. Qatar niet beschreven. Ook de reactie hierop van de VS blijft verzwegen.

Advertenties

10 thoughts on “Israël het monster

 1. Ongekende beestachtigheid van ISRAEHELL vergelijkbaar met ISIS, ISIL, DAACH, daar staan wij Belgen dan in ons hemd de NATO, Israehell en de VS als bijzonderste deelnemers in dit bloedbad steunen, Barosso en onze vaderlandse Herman Van Rompuy die ook al zo gewillig op de R2P kar sprong om het moorden in Lybie te ondersteunen, al die smeerlappen mogen tot in de Eeuwigheid branden in de Hel !
  Rudy Verbuyst
  Antwoord:
  Israëhell is een leuke woordspeling. Right To Protect (R2P) is de grootste fraude in de internationale diplomatie die men ooit pleegde.
  Niet toevallig stonden Amnesty International, Human Rights Watch en Pax Christi luidkeels te applaudisseren toen het voorstel in de VN werd aanvaard.
  De voor Amerikaanse dienst werkende hypocrieten van het goede doel.
  Willy Van Damme

 2. Niet minder dan 29 staande ovaties voor Netanyahu in het US Congress. Commentaar overbodig.


  Walter Baeyens
  Antwoord:
  Dit dateert wel van 2011? Maar toch zo weinig die rechtstonden. Bij elke klap in de handen 100 dollar?
  Willy Van Damme

  • Ja dit is een paar jaar geleden, maar het illustreert dat Israël, AIPAC en de rest van de lobby het Congress volledig in hun zak hebben. Ondertussen is het alleen maar erger geworden. Geen denken aan in de VS nog een verkiezing te winnen
   zonder zich uitgesproken pro-zionistisch te profileren. Voeg daarbij de stemmen van de knettergekke christelijke zionisten en Zion wordt ‘incontournable’ in de VS politiek. Wie tegenspartelt wordt wel klein gemaakt door die arrogante Abe Foxman van de Anti Defamation League.
   Walter Baeyens
   Antwoord:
   Je krijgt soms wel de indruk dat er in de VS wat aan het veranderen is. Maar in essentie gaat het in Washington onder de elite naar mijn smaak over hetzelfde soort discussies die je ook in de Israëlische politiek hebt met bijvoorbeeld Syrië.

   En daar in de VS en vermoedelijk ook in Israël is de discussie tussen twee opties. Met optie 1: Laten we ze tot het bittere einde verder vechten zodat er van het land niets meer overschiet? Tweede optie: Brengen we die moordzuchtige salafisten aan de macht?
   Willy Van Damme

 3. De “NODIGE” woorden : “Israël het monster” !
  Gerard Eggermont
  Antwoord:
  Ik heb voor dat land en zijn leiders geen andere woord dat beter toepasbaar is.
  Willy Van Damme

 4. Willie, uw blogs onderscheiden zich door de enorm goede onderbouwing. In Nederland springen vaak meteen hysterische verdedigers van de Israëlische moordpartijen op je nek. Die strooien kwistig met het label anti-semiet. Kritiek op het moorden schijnt erger te zijn dan het daadwerkelijk vermoorden van burgers in Gaza.
  Die mensen worden als beesten behandeld door de Israelische buur-bezetter. In dit land als je je hond zo zou behandelen, staat je een stevig proces verbaal en dito veroordeling te verwachten. Terecht natuurlijk.

  Als die aankomen met die retoriek van ‘Axis of Evil’, ‘Jihad-strijders’, ‘War on Terror’, ‘zelfverdediging’ – getuigen ervan dat zij Bruikbare Idioten’ zijn, ambassadeurs van het kwaad.

  Dit beeld op de BV Israel en het goddeloze leven daar wellicht leerzaam om naar te luisteren en te bekijken. http://www.youtube.com/watch?v=JJFdZdxuY4w#t=692
  Hamas is geen vijand, doch instrument dat Israel gebruikt om de zionistische natte droom te verwezenlijken. Eretz Israel.
  De zionisten, de BV Israel financiert Hamas zelf – uiteraard via vele omwegen: http://www.ruthfullyyours.com/2011/02/08/the-ties-that-bind-el-baradei-soros-brzezinski-malley/

  Sinds redacteur Gideon Levy van Haaretz schreef over de oorlogsmisdrijven zgn. uit zelfverdediging (leugenachtig voorwendsel) hebben de zionisten hem met de dood bedreigd en gebrandmerkt als ‘self-hating Jew’) http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=101507

  De BV Israel is feitelijk antisemitisch als de pest. Palestijnen behoren tot de Semieten.
  Industrieel mensen slachten is het business model van de BV Israel, de VS en EU zijn ook doelwit: http://www.israeltoday.co.il/default.aspx?tabid=178&nid=16447
  http://www.sott.net/article/282577-Attack-on-Gaza-is-the-war-on-children

  Opvallend – en veelzeggend – dat Amnesty International, HRW, Rode Kruis, AZG, etc. zich niet roeren. NGO directeuren krijgen zwijggeld (veel te hoge salarissen en benefits), NGO lenen zich als verkenners in oorlogen, zelfs als distributiekanalen om strijders te bewapenen: http://www.kritischestudenten.nl/blog/opinie/the-ngo-sector-the-trojan-horse-of-capitalism/ OVSE waarnemers in werkelijkheid nogal eens spionnen/verkenners: http://www.youtube.com/watch?v=81OyiZ78R3U

  NGO’s, m.n. HRW, AI, MSF dienen als vehikel voor de CIA-terreur; meermalen verzorgden zij de logistiek naar de doodseskaders: https://www.youtube.com/watch?v=SEcZFgSnVP0

  Feitelijk is Israel het product van het zionisme en deze streven nog immer naar, ‘Eretz Israel’ dat veel groter is dan wat Israel nu reeds bezet.
  De kolonisering van de Westoever en delen van de Golan hoogte zijn reeds volop aan de gang.
  De BV Israël voort ook guerrilla oorlog in België en Nederland: http://electronicintifada.net/blogs/ali-abunimah/israel-student-union-sets-war-room-sell-gaza-massacre-facebook
  Wereldleider in atoom- bio- en chemische wapens: http://retro.nrc.nl/W2/Lab/Ziona/voorpagina.html http://www.intifada-palestine.com/2013/09/israels-history-chemical-weapons-use/http://www.wsws.org/en/articles/2006/10/isra-o24.html

  De war on terror is een hoax: Nationale soevereiniteit, mensenrechten, democratie en vrijheid elimineren.
  Kortom, de echte terroristen zijn onze regeringen.

  Al-Qaeda was established under the authority of President Reagan on March 27, 1985, with National Security Directive 166. This established a broad cover organization that could engage in arms and financial transactions otherwise prohibited by US law.

  It was never intended as a vehicle for false-flag terrorism. That would come later. It was a cover operation meant to allow clandestine operations that required a high degree of deniability.

  Al-Qaeda is an organization totally under the control of the intelligence agencies of the US, Israel, Britain and France. The real foundation of al-Qaeda and its oversight, its very real hierarchy, is outlined below.

  A similar organization had been formed to deal with the ‘danger’ of Soviet expansionism in Europe. It was called “Gladio.” Eventually, Gladio became a very real terror organization, operating in Europe for over a decade.

  Chosen to head that what we now call “Al Qaeda” was Osama bin Laden or “Colonel Tim Osman,” as he was known.

  Bin Laden worked directly with White House national security advisors and the Central Intelligence Agency. From his headquarters in Islamabad and Peshawar, bin Laden coordinated American activities in Afghanistan and across the Islamic world.
  In August 1989, bin Laden met with White House intelligence advisor Lee Wanta and CIA station Chief Jimmie Chee to arrange the repatriation of the last 116 Stinger missiles in inventory in Pakistan.
  Details and transcripts of that meeting are available, a meeting held in English.

  The CIA’s “bin Laden Unit” and the “hunt for bin Laden” are as fictional as “Zero Dark 30,” the Oscar winning fairy tale outlining the alleged murder of one of America’s most important intelligence assets, a man who died in 2001.

  Today, Ambassador Michael Oren, in his last public statement, has admitted Israel’s full and continued relationship with al-Qaeda and the White House working group that helped found that organization so many years ago. http://www.stewwebb.com/tag/gordon-duff/page/2/
  Today, al-Qaeda is a card played when it serves Western imperialist interests.: http://217.72.179.7/bilderberg/pepis08.htm#111b

  Biowapens, Solvay, Erasmus Medical Centre Rotterdam, Israel, Schiphol, ICTS, en Boeing zijn de overeenkomsten tussen de EL-AL ramp in de Bijlmer en MH17-ramp. http://www.abeldanger.net/2014/07/icts-israeli-owned-security-company-at.html

  ISIS is een creatie van VS spionage. John Negroponte en de voormalige ambassadeur in Syrië Robert Stephen Ford behoren tot z’n belangrijkste stichters. Deze misdaden tegen de menselijkheid zijn bevolen door VS-NAVO-Israël-Saoedi Arabië. Deze detentie centra van de rebellen zijn met hun medeweten en steun opgezet. http://beforeitsnews.com/politics/2012/08/the-private-for-profit-arm-of-the-us-nato-war-machine-us-uses-private-contractors-mercenaries-to-bypass-international-humanitarian-laws-2451832.html
  Amnesty Report: Harrowing Torture, Summary Killings In Secret ISIS Detention Centers In Syria
  Onderzoek naar het Ebola virus; de mogelijkheden als biowapen en bepaalde constructie van vaccins door 2 geneesmiddelenfabrikanten:
  Massachusetts-based Sarepta Therapeutics, Tekmira Pharmaceuticals Canada

  In 1962, the US Senate received a report concerning chemical and biological warfare. This is the government contract where HIV-like and Ebola-like viruses were bio-engineered by the US military and the bioweapons contracting lab Biomedics. Robert Gallo, working with the National Cancer Institute, was part of this project. the US Congress knew about it, and endorsed its use.

  These biological agents are classified as “non-lethal warfare” – the morality is not instantaneous.
  Rockefeller and Stanford globalist think-tanks came up with the concept of ethnic cleansing by way of prolonged infection so that the target and cause could not be correlated.

  Biologicals and chemicals provide this covert mass extermination.

  According to the global Elite, this form of depopulation is economically sound as a stand form of military “soft kill.”

  Use of bioweapons and suppressive-immunological viruses like HIV are introduced into the general public, without possibility of traceable detection and effectively reduce the population. – See more at: http://www.occupycorporatism.com/preventing-the-bio-weapon-hiv-new-test-uses-cancerous-nanoparticles/#sthash.zfNYsTlx.dpuf

  According to journalist Jeffrey Silverman «A number of labs, strewn across Eastern Europe, are umbilically linked to the Biological Weapon Proliferation Prevention (BWPP) program and various projects within it, which is a cover for what is most likely an offensive program.

  He says, «One of the secret weapons labs inside the Republic of Georgia supplied weaponized Sarin gas to forces fighting the Assad regime. ».
  In Ukraine the US has already built laboratories in Odessa, Dnepropetrovsk, Lugansk, Lviv, Vinnitsa, Ternopol, Uzhhorod, Kiev, Simferopol and Kherson.
  “a 2011 article by Joni Simonishvili, entitled «Bio Weapons or Bio Health Reference Lab in Tbilisi Georgia?»

  Waar oorlogsgeweld wordt ontketend of goed gepraat, heerst de leugen.
  Leugendetector
  Antwoord:
  Interessant maar het probleem is dat sommige in die teksten gedane beweringen zoals die van ambassadeur Oren en Israël en Al Qaeda niet gestaafd worden.
  En wat betreft het verhaal van een geheim Amerikaans labo in de Oekraïense stad Loegansk moet ik toch even lachen daar deze stad tot heden in handen is van het verzet tegen die Amerikaanse machtsovername.

  Wel lijkt het zeker dat de VS werkt aan nieuwe biologische wapens. Wat door internationale verdragen nochtans verboden wordt. Er zijn hier een pak aanwijzingen voorhanden.

  Ook is het praktisch zeker dat er contacten waren tussen de Mossad en Bin Laden. Zo is er weinig twijfel dat de Marokkaanse Belg Abdelkader Belliraj – de man kreeg in Marokko levenslang wegens lidmaatschap van een terreurgroep en de poging om de regering gewapenderhand omver te werpen – werkte voor de Mossad en in die hoedanigheid gesprekken onder vier ogen had het met Bin Laden.

  Daarover bestaan officiële documenten en een viertal betrouwbare getuigenissen die ik ieder apart en snel na elkaar zelf afnam. Wat besmetting van de bronnen moet uitsluiten.
  Willy Van Damme

 5. Dag Willy,
  Je schrijft dat de Zionisten de jihadisten ‘vermoedelijk’ zouden terugsturen naar hun brandhaarden in Syrië. Het is zelfs niet vermoedelijk. De Vlaamse Syriëstrijders bekloegen zich erover dat zij het met minderwaardige wapens moesten doen, terwijl het Al Qaedagespuis zelf de ‘Israëlische topkwaliteit’ voor zichzelf hielden.

  Netanyahu is 10 keer erger dan Hitler, omdat Netanyahu over alle mogelijke informatie en expertise beschikt om dat conflict op een bevredigende manier voor alle betrokkenen op te lossen, daar waar Hitler in belangrijke mate de speelbal was van Zionistische agitatoren en weinig zicht had op wat er zich afspeelde. Oppervlakkige televisiepresentatoren doen doodgemakkelijk alles wat Hitler zei af als antisemitisme, maar zo simpel was het niet. Behalve in zijn eigen fractie ondervindt Netanyahu geen druk om zijn misdaden te plegen, de hele wereld trekt aan de alarmbel, met uitzondering van onze oorlogsmisdadigers als Van Rompuy, Hollande, etc … zoals u al opmerkte.

  Wat dat argument betreft dat ‘God’ hen dat land zou beloofd hebben, dat is een corrumpering van de Torah en infeite zou op zijn minst iedere rabbijn dat moeten weten. Een rabbijn is immers als een pastoor. De opleiding voor pastoor bestond uit 7 jaar filosofie, psychologie, theologie, sociologie, kortom een pak menswetenschappen. Die zouden moeten weten waar al die verhalen met voorstellingen in werkelijkheid over gaan. Bij wijze van spreken ‘belooft God’ inderdaad aan de mensen een ‘israël’, maar het wil zeggen dat als men psychologisch en sociologisch voldoende stabiele evenwichten weet te realiseren dat men dan een land in vrede verkrijgt. Derhalve is die ‘belofte’ hier in Leuven en zelfs in België ondanks alle spanningen, die de NVA probeert op te wekken, vrij behoorlijk gerealiseerd en mag dit een ‘israëlisch’ land worden genoemd, een plek waar ‘God regeert’. Waarbij het goed is te beseffen dat de woorden ‘God’ en ‘goed’ dezelfde wortel hebben.

  Op die manier wordt heel de Torah misbruikt. Zo gaat het verhaal over Kaïn en Abel over het feit dat maatschappelijke spanningen meestal ontstaan aan de basis, in de gezinnen en op basis van onder meer rivaliteit en jaloersheid. Maar Zionistische ‘Joden’ maken daarvan dat ‘zij’ altijd vervolgd zullen zijn, dat dit altijd al het geval is geweest doorheen de geschiedenis van de mensheid. Ze maken er dus een argument van om hun slachtofferisme te onderhouden.

  Die zogenaamde ‘Arabische lentes’ maken inderdaad deel uit van de Zionistische strategie van Balkanizering van de regio, het opsplitsen in kleinere, door de Zionististen beheersbare entiteitjes. Opmerkelijk en vreemd vind ik dat Dyab Abou Jahjah, die 10 jaar terug die strategie nog aankloeg, een wat al te fervente voortrekker van die Arabische lente is geworden (hij heeft mij zelfs van zijn facebook geband wegens tegenspreken) en bijgevolg de facto ten gunste van de Zionisten is gaan werken. Een Zionist met contacten in de Knesset en wellicht niet de meest onschuldige fractie ervan, heeft mij ooit verteld dat het de intentie zou zijn om ‘de Christenen’ (wellicht denken ze aan de Amerikanen) die Moslims voor hen te laten ‘uitroeien’. Die mensen hebben geen problemen met Naziterminologie als ze het over mensen hebben, die zij niet meer als mensen beschouwen. Dezelfde persoon heeft ook waarschijnlijk meer dan 100 keer gezegd dat alle Palestijnen voor hen weg moeten. En opmerkelijk, dan zou het nog niet genoeg zijn. Als alle Palestijnen weg zullen zijn, dan zijn ze van plan om al diegenen die hun wetten niet volgen zoals zij dat willen ook het land zullen worden uitgezet. Als voorbeeld gaf hij dat wie niet het juiste soort brood heeft met Pesach niet zou kunnen blijven.

  U schrijft dat een ‘religieuze staat onaanvaardbaar’ is en ik begrijp wat je bedoelt. Een staat met maar één interpretatie van de realiteit, dat is om miserie vragen. Maar in wezen is iedere staat bedoeld als een religieuze staat, een organisatie van mensen die verbonden zijn door een aantal gedeelde waarden gebonden aan een grondgebied. ‘Religare’ betekent ‘herstellen’. Het is steeds weer dat terugplooien op zichzelf wat aan de basis ligt van oorlogen en ieder goed idee kan daarbij misbruikt worden.

  Ik kan mij vergissen, maar ik denk dus dat één van de belangrijkste motieven voor de huidige slachtpartij is nuttige Joodse idioten van over de hele planeet naar ‘Israël’ zuigen. Er zijn al wat berichten gepasseerd, die beweren dat dat gelukt zou zijn.

  En wat Moshe Friedman allemaal aangedaan kreeg, een katholiek zou het niet moeten proberen, dan zou de hel los branden. Bart De Wever sprong gisteren alweer met veel tam-tam in de bres voor een zogezegde Joodse, die van een arts iets te horen had gekregen, wat ze niet graag hoorde, maar de man wist niet eens dat ze Joods was. Groot drama evenwel in Joods Actueel, en één van die mannen met keppeltje kwam ons op VTM voorschrijven wie er in deze samenleving welkom is en wie niet. De ‘menselijkheid’ van Bart De Wever is duidelijk selectief.
  Edith Legrand
  Antwoord:
  Het idee van Israël is een zuivere joodse staat te creëren die beide oevers van de Jordaan omvat. Voor hen onzuivere joden zijn naast Palestijnen hier dan niet welkom. Zo maar wat o.m. een Ilhan Pappe, Noam Chomsky en Norman Finkelstein overkwamen.

  En door de Arabische wereld tegen elkaar op te zetten en in duizend stukken te laten ontploffen hopen zij dit Eretz Israël toch te realiseren. Dan is de tegenstand zo zwak dat ze allen uit de zionistische hand eten en ze met de Palestijnen kunnen doen wat ze willen.

  Maar dat is volgens mij echter veel te hoog gegrepen. En het is uiteraard ook de bedoeling van de huidige herrie gebruik te maken om meer joden naar Gods beloofde land te lokken.
  Artikels over vermeend antisemitisme – Een term die hier de lading niet dekt daar het gaat over jodenhaat want Arabieren zijn Semieten, joden niet – als dat van dit weekend in De Morgen moeten dit mogelijk maken.

  Verder heeft de relatie van de N-VA met de zionistische lobby in Antwerpen aangetoond dat het een ordinaire corrupte partij is geworden. Was ze vroeger een trouwe verdediger van de rechten van de Palestijnen – een zogenaamd onderdrukt volk zoals de Vlamingen – dan steunt men nu volop Israël.

  Je hebt Jan Jambon die tegenwoordig openlijk lobbyman speelt voor die groep en Bart De Wever die in de aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen alle joodse sektes en belangengroepen zijn onderdanigheid kwam tonen. Zielig zelfs.

  Gewezen Europarlementslid Frieda Brepoels was razend maar werd gewoon het zwijgen opgelegd. Het enige principe dat voor de N-VA telt is macht. En daarvoor spoelt men alle principes gewoon door het toilet.
  Ben Weyts die de eed van trouw aan België aflegt en Geert Bourgeois die bij de koning hetzelfde doet. Toch een Belgenmop zoals men zelden ziet of hoort.
  Willy Van Damme

 6. De doelstelling van Benjamin Mileikowsky lijkt voorlopig bereikt te zijn namelijk het opbreken van de Palestijnse regering van nationale eenheid tussen al Fatah en Hamas. Bijkomend het inkrimpen van de grootste openluchtgevangenis op deze aarde (met 44% las ik laatst) om meer controle te hebben over de onontgonnen gasvoorraden voor de kust en verdere etnische zuiveringeng. Tenzij de zionisten de “Eindoplossing” in gedachten hebben natuurlijk (sommigen denken iets te luidop: http://www.zerohedge.com/news/2014-08-01/genocide-permissible-muses-times-israel-promptly-retracts).

  Diplomatiek is er geen vuiltje aan de lucht tussen Israel/Zionistische entiteit/bezet Palestina of hoe je het wil noemen en de trouwe bondgenoten zijnde de NAVO-landen en de GCC-landen. De flauwe reacties of zelfs het volledig gebrek ervan op de aan de gang zijnde genocide illustreert eens te meer het moreel deficiet van onze “leiders” en media. Een land als Cuba heeft werkelijk niets misdaan en krijgt een meer dan een halve eeuw durend volledig embargo tegen zich. Israel begaat kwistige de ene na de andere massamoord op de oorspronkelijke bewoners en wordt beloond met wapens en geld. En terwijl de onverkozen Herman Van Rompuy lult over sancties tegen Rusland die ook de Europese economie zwaar treffen blijft het oorverdovend stil over sancties tegen Israël.
  Ern
  Antwoord:
  Zonder de steun van mensen als Herman Van Rompuy en Barack Obama stort Israël nog diezelfde dag in elkaar. Daarom dat men hun rol niet voldoende kan benadrukken. Zij zijn door hun steun medeplichtig aan al de criminele daden van die dievenbende.
  Willy Van Damme

 7. Waarom doorzien de Arabieren dit spel niet ?
  Waarom doorziet de Hamas niet dat ze gemanipuleerd worden ?
  Waarom doorziet de doorsnee Vlaming niet dat BDW het niet meent ?
  Waarom 8000000 doden in Congo sinds 1991 ?
  Waarom …..
  Simon De Schepper
  Antwoord:
  Daarvoor zijn een serie redenen. Veel Arabische media zijn in handen van de VS en haar bondgenoten en zorgen ervoor dat de bevolking via propaganda op het totaal verkeerde been wordt gezet. Het Qatarese al Jazeera is een heel mooi voorbeeld.

  Ogenschijnlijk was dit een fantastisch initiatief want eindelijk was er een Arabisch prachtig ogend medium die op kritische en onafhankelijke wijze aandacht had voor de noden van de regio en ook kritisch berichtte over bijvoorbeeld de VS of Europa.

  In wezen echter was dit zoals bleek uit onthullingen van Wikileaks een door de VS opgericht persorgaan die door de Amerikaanse ambassade in Qatar en de Amerikaanse militaire veiligheidsdienst (DIA) onder strenge controle werd gehouden. Men bepaalde zelfs de studiogasten, de onderwerpen en woordkeuze. Verfijnde propaganda dus.

  De bedoeling is achteraf duidelijk geworden. Men maakte hem door zogenaamd kritische reportages in de Arabische wereld heel populair en kreeg zo controle over het gedachtengoed in de Arabische wereld.
  En dat was nodig want in het achterhoofd speelde men in Washington en Israël al jaren met het idee om de seculiere Arabische regimes te laten vervangen door islamistische en zo de regio in een burgeroorlog te lokken, tussen geloofsgemeenschappen en tussen seculieren en radicale islamisten.

  De omwentelingen van de zogenaamde Arabische Lente – een naam gegeven door een of ander PR-bureau om het goed te laten bekken – hebben echter de ware aard van deze Al Jazeera getoond en haar invloed is nu praktisch zero geworden. De Arabieren hebben het dus door.

  Tegenpartijen staan ook soms totaal machteloos tegen wat hen overkomt. Zie maar naar de fascistische staatsgreep in Oekraïne waar Rusland voor voldongen feiten werd geplaatst en steeds maar achteraf moet reageren op wat haar overkomt.

  Hetzelfde met de regering in Rwanda van de vermoorde president Juvénal Habyarimana of met wat Slobodan Milosevic overkwam in 1991 in Joegoslavië.
  Wat die mensen ook deden steeds vielen er slachtoffers en steeds werden ze in onze media als een soort van duivels voorgesteld. Men is dan gewoon machteloos en kan alleen maar krachtige tegenmaatregelen nemen en hopen op een zo goed mogelijke afloop.

  De VS is echt de specialist in het via staatsgrepen en destabilisering omverwerpen van regeringen. Wees er bijvoorbeeld zeker van dat er in Washington ook voor België zo’n plan bestaat.
  Het was bijvoorbeeld geen toeval dat in 2003 en 2004 – België lag toen dwars met o.m. de genocidewetgeving en de Iraakse oorlog – Filip Dewinter plots om de haverklap verscheen in de Amerikaanse en Israëlische pers en dat er sprake was van contacten van het Vlaams Belang/Blok met Amerikaanse toppolitici.

  Het was een waarschuwing aan onze regering. En ze hebben dat ongetwijfeld goed begrepen. Niet alleen in Brussel maar ook elders in de EU. Zo werkt het Amerikaanse imperialisme tegenwoordig.
  Een regering wil niet plooien en plots stromen de honderden miljoenen dollars richting een of andere tot dan amper bestaande oppositiegroep, desnoods de meest extreme.
  Zie maar naar Oekraïne waar men op twintig jaar er 5 miljard dollar inpompte.
  Willy Van Damme

 8. Pingback: Israël het monster | Mediawerkgroep Syrië

 9. Pingback: Israël doodt 5 MH-17's vol aan mensen, maar hoeft geen Sancties te Vrezen van de EU en de VS | Stop de bankiers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s