Topzionist steunt jodenhaters

Dat men het in westerse media moeilijk heeft met de aanwezigheid bij de rellen in Oekraïne van fascistische groepen als Svoboda, Pravy Sektor en Spilna Sprava is duidelijk. Het is feitelijk ook een déjà vu van de situatie in Syrië. Zelfs de Franse filosoof Bernard-Henri Lévy verschijnt hier op het toneel.

Swastika’s

Deze week toonde een Franse Tv-zender beelden van een door die betogers vol hakenkruisen en het cijfer 88, wat herinnert aan Hitler, beklad Kievs stadhuis. Ze hadden het ‘bevrijd’.

Maar bijna steeds doet men hier in de media, bij politici en ‘experten’ zoveel mogelijk alsof er niets aan de hand is. Het is allemaal Russische propaganda stellen deze ‘experten’ zowat overal. Experten in het liegen dan.

Toppunt lijkt echter Bernard-Henri Lévy te zijn. Die ging als een oudere agitator de betogers op dat Maidanplein opjutten en daarbij vooral Frankrijk, de (sic) dappere natie, in beeld brengen. Op de website van het Amerikaanse blad The Daily Beast schreef hij dan een column over de zaak genaamd: ‘Bernard-Henri Lévy: Ukraine’s Revolutionaries Are Not Fascists’ (1)

Daarin trok hij fel van leer tegen Poetin, Rusland en de Oekraïense president Viktor Janoekovitsj. Die waren de echte jodenhaters en in Rusland is als we hem moeten geloven de jacht op homo’s volop bezig.

Onbelangrijk

Hij gaf wel het bestaan toe van Svoboda en Pravy Sektor maar noemde ze uiterst-rechts en onbelangrijk maar ging niet in op hun fascistische natuur, hun geweldplegingen, jodenhaat en andere vormen van racisme. Neen, dat laatste is volgens hem allemaal propaganda van die joden- en homohatende Poetin.

De vele swastika’s, het herhaalde aanbrengen van het naar Hitler refererende cijfer 88, het door hen gepleegde geweld tegen politie en opposanten, neen dat zag hij niet. Waarom hij in Dendermonde die frisse jongens van Bloed, Bodem, Eer en Trouw dan niet voor de strafrechtbank kwam verdedigen is daarom feitelijk een raadsel. Dat zijn toch zielsgenoten van zijn Oekraïense vrienden.

Of hoe een topzionist als Bernard-Henri Lévy schaamteloos volbloed fascisten en extreme jodenhaters zit te steunen. Ja, want ze verdedigen volgens hem de ‘Europese waarden.’ Maar feitelijk wekt dat soort prietpraat geen enkele verbazing.

Libië

Toen men in Libië Kadhaffi wou omverwerpen steunde men volop allerlei jihadisten waaronder groepen uit de stal van al Qaeda. En een van de toen luidste roepers om militair in ter grijpen was diezelfde Bernard-Henri Lévy.

Het land ligt nu al twee jaar volop in puin met al Qaeda & Co die het er voor het zeggen hebben, wapenopslagplaatsen ledigen en daarmee naar Mali, Syrië en elders trekken. Ook hier steunde deze topzionist het grootste uitschot dat er op deze aarde te vinden is.

Het toont volop hoe het zionisme niet vies is van samenwerking met dit soort volk en probleemloos als het hen uitkomt zelfs de meest gore jodenhaters steunt. Israël, al Qaeda en fascistische groepen als Svoboda hebben dus in Bernard-Henri Lévy een gemeenschappelijke vriend. En de man doet niets dat tegen de wil van Israël ingaat.

Bloed, Bodem, Eer en Trouw

De frisse jongens van Bloed, Bodem, Eer en Trouw verschenen recent voor de Dendermondse strafrechter wegens het plannen van terreur en een staatsgreep. Hun vrienden in Oekraïne zijn volgens Bernard-Henri Lévy, Guy Verhofstadt en onze media idealisten die strijden voor de Europese waarden.

Syrië

In wezen krijgen we hier een herhaling van wat er tot nu toe gebeurde in Syrië. In dat land ontkende men tot eind 2012 de aanwezigheid van jihadisten en deed men het af als propaganda van de Syrische regering van Bashar al Assad. En toen in Damascus de eerste autobommen ontploften en de eerste zelfmoordaanslagen opdoken dan noemde ‘sterreporter’ Jorn De Cock in De Standaard dit het werk van Assad zelf.

Hetzelfde toen in januari 2012 een journalistenploeg van o.m. de VRT in de Syrische stad Homs werd beschoten. Zonder enige aanwijzing de naam waardig was het voor die andere ‘sterreporters’ Jens Franssen en Rudi Vranckx duidelijk dat die aanval het werk was van het … .Syrische leger. En dat noemt zich dan journalist.

En als dat ontkennen dan niet meer houdbaar is draait men het helemaal om. De aanwezigheid van die zeer extreme jihadisten is sinds kort in de media dan plots het gevolg van het beleid van Assad. Het Laatste Nieuws publiceerde recent zelfs het verhaal dat Assad ze financierde en bewapende.

In onze pers stelde een expert deze week dat het de schuld van Janoekovitsj en zijn beleid was dat die fascistische knokploegen in Oekraïne zo’n succes hebben. En Barbertje zal dus hangen. Of waar ‘experten’ en filosofen goed voor zijn.

Wat wel opviel is dat hij in de 11 reacties op zijn column bedolven werd onder de kritiek. Niemand nam het voor hem op.

Willy Van Damme

1) http://www.thedailybeast.com/articles/2014/02/26/bernard-henri-levy-ukraine-s-revolutionaries-are-not-fascists.html

Advertenties

7 thoughts on “Topzionist steunt jodenhaters

 1. Dat is niet de eerste keer, het is een patroon dat steeds weer terugkeert. Theodore Herzl en Max Nordau lobbyden bij iedereen op een sleutelpositie in politiek en media om het geloof ingang te doen vinden dat ‘de Joden’ een vreemde en destructieve entiteit zouden gevormd hebben in Europa. Hitler was toen nog maar een baby, een 50-tal jaren later ontpopte hij zich als hun ‘nuttige idioot’. Ik prijs mij gelukkig de luis in hun pels te zijn.
  Edith Legrand
  Antwoord:
  Een van de grootste kenmerken van het zionisme is hun geslepenheid. Typevoorbeeld is een figuur als Simon Schama die stelt heel veel voor de Palestijnen te voelen en hen te begrijpen.
  Maar dan valt de schapenvacht weg en stelt hij dat Israël absoluut nodig is en dus het bezit van die Palestijnse grond. De liefde voor de Palestijnen is, zegt hij wel, groot maar dan ziet hij hun grond en is het stelen ervan voor hem O.K.
  Dan is het liefde voor de Palestijnse grond. Om Netanyahu te citeren: ‘een wolf in schapenvacht.’

  Verder is hun nationalistische theorie gewoon geschift en ontdaan van elke historische kennis. Hun zogenaamd Israël uit de tijd van koning David was gewoon een kleine stadstaat, een vingerhoed groot.
  Verder introduceerden zij in hun heilstaat het Hebreeuws, een taal die maar een deel van de mensen van dat ‘Israël’ spraken. Velen spraken immers het Aramees.

  Elk nationalisme maakt er wel een potje van met in essentie vooral mythevorming (De Leeuw van Vlaanderen), maar zionisten bakken het wel heel bruin. Het zijn fictieschrijvers.
  Willy Van Damme

 2. En Bernard-Henry Lévy … overal waar hij opduikt, mag je zeker zijn dat hij als pion voor ‘Israël’ optreedt. Hij is crapuul en daarom helaas populair voor onze media. En Zionistische ‘Joden’ zijn de verwende nesten van het Westen. Zij mogen wat meer dan een ander. We hebben gezien hoe Modrikamen het volk ophitste op de algemene vergadering van Fortis. Hoe erg het ook was voor de betrokkenen, dat legitimeert niet dat een advocaat zich op die manier gedraagt. Karel De Gucht verwees naar de orde van advocaten, maar die kunnen wel ernstige advocaten een blaam geven op basis van een misverstand van hun kant, maar crapuul tot de orde roepen, dat kunnen ze niet.

  Dat boven de wet staan van een kleine minderheid, moet ook al een rol gespeeld hebben in de jaren 20. De foute aanpak van dat probleem daar kennen we de consequenties van.
  Edith Legrand
  Antwoord:
  Ik kende wel het gelul van Bernard-Henri Lévy maar wat hij daar in Kiev uit zijn botten sloeg was nog grotere prietpraat dan wat Verhofstadt deed. Zijn ophemelen van zijn Frankrijk was pure comedy.
  De man is gewoon een ordinaire oorlogsstoker, een man des doods.

  En natuurlijk, Modrikamen is al even betrouwbaar. Zijn actie met die Personenpartij typeert hem totaal. Hetzelfde voor de demagogie die hij toen bij die vergadering van Fortis verkocht.
  Willy Van Damme

 3. Bernard-henry-Lévy, BHL, alweer zo ’n zweverige filosoof van de soort dat men in Frankrijk zo graag omarmt. Enkel, deze is inderdaad rabiaat zionistisch en bovendien miljonair (geen contradictio in terminis). Daarbij zwaait hij graag met de dooddoener ‘Holocaust’ om onzindelijke dissidenten te muikkorven. Daarom: 3 x hoera voor de Franse ‘censuré’ Dieudonné (en grappig is het ook nog!):

  ‘Quenelle ouverte à Bernard Henri Levy…Merci Dieudonné ‘
  Walter Baeyens:
  Antwoord:
  Mijn kennis van het Frans is spijtig genoeg onvoldoende om de pointe van alles te begrijpen.
  Willy Van Damme

 4. Reeds in 1980…BHL…Les nouvelles Philosophes… of zoiets.. . In Leuven vertolkte het anarchisties gazetje “Kladaradatch” de meningen van iets nieuw uit Frankrijk ( zelfs links en progressief betiteld). Het ging erover dat de fout reeds in de theorie van Marx zat en dus niet alleen in het bestaande socialisme.
  Zodus… Kladaradatch : raar woord…
  1-zou verwijzen naar een satirische Joodse groep in Duitsland in de jaren 30…
  2-was ook een deel van een beginnende “Woestijnvis” van Marc Uiterhoeven.

  Tot daar deze randgeschiedenis bij “Oekraiene”, waarover Herman Vanrompuy lyrisch wordt.. en ik citeer uit zijn toespraak in Sint Truiden op 23 feb 2014 : in Kiev gaven mensen, helden hun leven voor de democratie, voor Europa. Wij moeten hen steunen!

  Ik sta erbij en ik kijk ernaar ( uit het liedje : ik zag 2 beren broodjes smeren)
  Ludo Kenis
  Antwoord:
  Dat klopt wat betreft Kladaradatsch.
  En Van Rompuy? Ooit toen het Congo veroverde en bezet hield was België een imperialistische natie die voor de rechten van die mensen daar geen enkel respect opbracht. Zeker nadien na 1914 leerde het nederig te zijn. Nu men echter tot een clubje met Duitsland en Frankrijk behoort komt de agressieve imperialistische duivel opnieuw boven. Men acht zich terug sterk en denkt alles te kunnen en te mogen doen.

  Het is als een verslaving aan alcohol of drugs, ze raken er niet van af. Van Rompuy is gewoon een oorlogsstoker die intensief samenwerkt met jihadistische koppensnellers of met fascistisch crapuul.

  Hij draagt wel een maatpak met das en kan vriendelijk overkomen. Maar in de geschiedenis had je er nog die graag hun hondje aaiden of voor de camera een kindje lieftallig vastpakten. Mooi toch?
  Een haiku over maken?
  Willy Van Damme

 5. Het is triest maar “Russia today” – met al z’n gebreken – is de enige nieuwszender die nog te bekijken is wil men min of meer weten wat er ècht aan de hand is in Syrië, Venezuela en Ukraïne. Onvoorstelbaar – maar dan werkelijk onvóórstelbaar! – hoe duidelijk de propaganda op CNN, BBC, Al Jazeera, France monde, etc de teneur bepaalt. Kwaliteitszenders (zouden dat zijn). De Vlaamse zenders wil ik het nog vergeven, dat zijn gewoon ridicule amateurs die de feiten achterna hollen.
  Dim Knudde
  Antwoord:
  Vooraan rechts op de blog heb ik een lijstje gemaakt. Dat is verre van volledig natuurlijk. Wat betreft het Midden-Oosten raad ik je de Libanese Engelstalige site al Akhbar aan. Niet voor het nieuws maar voor analyses en reportages. Die zijn uitstekend.

  Verder gediversifieerd en vooral kritisch lezen en zeker zorgen dat je voldoende basis hebt qua cultuur en historiek van een bepaalde regio.
  De Russische NT is inderdaad beter dan BBC & Co maar toch oppassen.
  En de Belgische klassieke media? Huilen met de pet op.
  Willy Van Damme

  • dank voor de tips willy! keep up the good work, zoals de yankees zeggen…
   echt een steengoede blog heb je hier.
   Dim Knudde
   Antwoord:
   Graag gedaan en nogmaals bedankt.
   Willy Van Damme

 6. Idd.niet de errste keer. voorbeelden uit 2 ruim 100 jaar geschiedenis, waarin de eersten steevast de tweeden voor hun bruine agenda inschakelen. Dat wordt zorgvuldig uit onze geschiedenisboekjes gegumd. ´Wat niet weet, wat niet deert´ – rare uitspraak, bedacht om honden te laten slapen.

  Allen Dulles and OUN-B
  CIA/MI6 Use of Nazis In Ukraine Ongoing? by William F. Wertz, Jr.
  While the MI6 and BND worked with Bandera, the CIA worked instead with Lebed, from 1950, until the so-called end of the Cold War in 1990. Once in the United States, he became the CIA’s chief contact for Operation Aerodynamic, which was the successor to the earlier Operation Cartel. These operations were for “the support, development and exploitation of the Ukrainian underground movement for resistance and intelligence purposes.” Lebed died in 1998. He is buried in New Jersey.

  What we are seeing in Ukraine today, is the same fascist policy pursued by Allen Dulles, this time under Barack Obama. http://www.larouchepub.com/eiw/public/2014/2014_1-9/2014-08/pdf/35-36_4108.pdf

  The Ukrainian Insurgent Army (UPA) turned its guns against the Russians after the defeat of the Nazis and were supported by British agents until they were crushed in 1953.

  Members of Ukraine’s Russian minority and communists condemned the recognition of the fighters who killed tens of thousands of Russian and Ukrainian communists with the help of MI6 and the CIA. http://www.videofact.com/ukraina_po1945.htm

  The ex-Israeli soldier who led a Kiev fighting unit
  ‘Delta’ has headed ‘the Blue Helmets of Maidan’ of 40 men and women – including several IDF veterans – in violent clashes with government forces.
  By JTA | Feb. 28, 2014 | 10:43 PM | 49 •Haaretz.com הארץ http://www.haaretz.com/news/world/1.577114

  “Shadow CIA” Stratfor on Ukraine: drive back Russia and look on Germany ” “Stratfor” analyses are popular as profound and quick information on conflict situations, regional and country developments, not only among journalists but also with government institutions, companies and scientific institutes

  US support for the protest movements in Ukraine are a means to restrict Russia’s attentions to its own region and to keep it from an offensive against the United States.
  The dominant actor in this game is Germany …
  .. The reportedly tight relationships with one of the most important opposition protesters in Kiev,

  Indeed, German politics massively supports the Ukrainian opposition and, most prominently, the possible candidate for presidency Vitali Klitschko and his UDAR (Ukrainian Democratic Alliance for Reform) party. And this has been going on for a few years. The party was founded in April 2010 and was built up with help from the German Konrad-Adenauer Foundation which is related to the CDU.

  Many experts drew attention to the fact that the dividends from the promoted European Union Association Agreements are evident for the European Union only. For Ukraine and our other neighbours the entry into force of trade and economic sections of association agreements would lead to:
   many years of economic disarray,
   de-industrialisation, the ruining of farms and, as a consequence,
   the growth of unemployment
   and a reduction in the level of life of the population. […]

  To that end, we understand the causes which have motived the Ukrainian government “to take a break” in the process of European integration, to think over the mechanisms of compensation of losses for the Ukrainian economy as a consequence of entry of the EUAA into force. A proposition to study this issue jointly was addressed to the European Union and Russia. However, in response to this step by Kiev, Brussels started to press the Ukrainian government even harder, trying to convince it to agree to sign this agreement by any means

  http://www.currentconcerns.ch/index.php?id=2590
  http://777jericho.wordpress.com/2014/03/04/conditions-are-ripe-for-radical-groups-to-grow-in-ukraine-stratfor-courtesy-milinet/

  The U.S. has Installed a Neo-Nazi Government in Ukraine
  News | 03.03.2014 | 18:42

  According to the New York Times, “The United States and the European Union have embraced the revolution here as another flowering of democracy, a blow to authoritarianism and kleptocracy in the former Soviet space.” (After Initial Triumph, Ukraine’s Leaders Face Battle for Credibility, NYTimes.com, March 1, 2014, emphasis added)

  Andriy Parubiy [right] co-founder of the Neo-Nazi Social-National Party of Ukraine
  Parubiy was one of the main leaders behind the Orange Revolution in 2004.
  His organization was funded by the West.
  Parubiy together with party leader Oleh Tyahnybok is a follower of Ukrainian Nazi Stepan Bandera, who collaborated in the mass murderer of Jews and Poles during World War II. http://www.strategic-culture.org/news/2014/03/03/the-us-has-installed-a-neo-nazi-government-in-ukraine.html

  The Ukrainian Insurgent Army (UPA) turned its guns against the Russians after the defeat of the Nazis and were supported by British agents until they were crushed in 1953.

  Members of Ukraine’s Russian minority and communists condemned the recognition of the fighters who killed tens of thousands of Russian and Ukrainian communists with the help of MI6 and the CIA. http://www.videofact.com/ukraina_po1945.htm

  The ex-Israeli soldier who led a Kiev fighting unit
  ‘Delta’ has headed ‘the Blue Helmets of Maidan’ of 40 men and women – including several IDF veterans – in violent clashes with government forces.
  By JTA | Feb. 28, 2014 | 10:43 PM | 49 •Haaretz.com הארץ http://www.haaretz.com/news/world/1.577114
  Ukraine Neo-Nazi Party Threatens Russia with Nukes: “We’ll Regain our Nuclear Status in 6 Months We’ll regain our status as a nuclear power and that’ll change the conversation. Ukraine has all the technological means needed to create a nuclear arsenal – which would take us about three to six months,” Svoboda party MP Mikhail Golovko said. http://www.globalresearch.ca/ukraine-neo-nazi-party-threatens-russia-with-nuclear-weapons-well-regain-our-nuclear-status/5371524?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ukraine-neo-nazi-party-threatens-russia-with-nuclear-weapons-well-regain-our-nuclear-status
  The IMF will wring out what Ukraine owes to pay off old credits. I don’t exclude the IMF and Ukraine may stage a play called the «talks on granting a credit». Each side would pursue its own interest in this game. The International Monetary Fund will try to pressure Kiev into the reforms in the spirit of «Washington’s consensus». http://www.strategic-culture.org/news/2014/03/04/imf-and-ukraine-bleak-prospects-for-future.html
  “The great Russian revolution was indeed accomplished by the hands of the Jews. (M. Cohen, The Communist, April 12th, 1919)
  Het State department decimal file (861.00/5339) dat zelfs de titel draagt ‘Bolsjewisme en Judaïsme’ (gedateerd op 13 november 1918) geeft eveneens de namen Isaac Seligman, Guggenheim en Max Breitung weer. Ook Speyer & Co komt in het rapport naar voren. http://achtergeslotendeuren.punt.nl/?id=265819&r=1&tbl_archief=0

  Trotzky organized, with the help of his friends, the attempt on Lenin’s life by Kaplan.<

  . On the horizon of a hungry Germany there sparkled the meteor of Hitler.’

  “They” sent their ambassador there. I even know his name: it was one of the Warburgs. the upkeep of the S.A. and S.S. and also the financing of the elections which took place, which gave Hitler power, are done on the Dollars and Marks sent by “Them.” ‘<

  Lev Bronstein en Vladimir Ilyich Ulianov – beter bekend door hun aliassen Trotski en Lenin-die de werkelijke beginselen van de communistische partij ontwikkeld, werden gefinancierd in hun atheïstische revolutionaire activiteiten door sommige zeer rijke buitenlandse bankiers.

  In zijn boek de strijd voor de wereld kracht (’Struggle for World Power’), Russische historicus George Knupffer gesloten, was"het belangrijkste punt dat deze revolutie eerst werd gesteund en vooral door bepaalde kringen aan wie nationale grenzen van geen belang waren en die dacht dat en gehandeld internationaal te allen tijde."
  http://www.savethemales.ca/redsymphony2.pdf

  George Soros komt oorspronkelijk uit een Joodse familie, die echter zijn naam wijzigde en zich volledig tegen zijn afkomst keerde. Soros noemde ‘1944’ het beste jaar van zijn leven, want toen werd 70% van zijn in Hongarije levende mede-Joden door Hitler uitgeroeid. Soros hielp de Nazi’s zelfs bij het inbeslag nemen van de bezittingen van de Joden, en gaf dit ruiterlijk toe in het tv-programma ‘Sixty Minutes’

  http://www.usmessageboard.com/politics/197289-george-soros-nazi-occupation-was-the-happiest-time-of-my-life.html George Soros, Diamond Cartels, and the Push for Africa’s Destruction: http://larouchepac.com/node/6584 George Bush, John Kerry, Yale connexion, de onzichtbare wereldregering: http://bilderberg.org/skulbone.htm George-Soros-connections: http://logisticsmonster.com/2010/10/21/spooky-dude-george-soros-connections/
  Democratie hebben we laten verkrachten
  Antwoord:
  Bedankt voor je informatie. Dat van de aanwezigheid op Maidan van gewezen Israëlische militairen geraakt stilaan beter gekend.
  En het is ook duidelijk dat zionistische kringen en Israël zelf nauw met die fascistische groepen samenwerkten.
  In bepaalde fascistische kringen is men trouwsens hierover zeer kwaad.
  De vraag is hoeveel buitenlandse agitatoren er daar waren.

  Sommige van je beweringen zijn hier eerder al ter sprake gekomen en lijken historisch erg twijfelachtig of niet te kloppen. Dat van Marx en de familie Rotschild bijvoorbeeld is historisch en zeker politiek van praktisch geen waarde.
  OUN-B was de fascistische organisatie van Stepan Bandera.
  Wat betreft de rest wens ik mij gezien een gebrek aan kennis te onthouden.
  Willy Van Damme

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s