Oorlogspremier

Dat de zionistische regering in Israël een stelletje oorlogsstokers zijn staat buiten kijf. En dus is elke praat in het westen over een ‘goede’ Iraanse regering voor hen uit den boze. “Vernietigen dat zootje”, is de boodschap van premier Benjamin Netanyahu en zijn regering.

Dat liet hij eergisteren voor een gehoor van ongetwijfeld gewillige Amerikaanse politici weer ten volle horen. Zo stelde hij er volgens de New York Times:

But the Israeli leader warned: “He knows how to exploit this, and yesterday he called for more talks. Of course he wants more talks. He wants to talk and talk and talk. And while everybody is busy talking to him, he’ll be busy enriching uranium. The centrifuges will keep on spinning.”

Maar de Israëlische leider waarschuwde: “Hij (de nieuwe Iraanse president Rouhani, nvdr.) weet hoe dit uit te buiten en riep gisteren weer op voor onderhandelingen, en natuurlijk wil hij meer onderhandelingen. Hij wil onderhandelingen en onderhandelingen en onderhandelingen. En terwijl iedereen bezig is om met hem te onderhandelen is hij bezig met het verrijken van uranium en zullen de centrifuges (machines die instaan voor het verrijken, nvdr.) maar blijven draaien.”

Dat kan men door een aspect te veranderen ook op iets anders toepassen.

“Hij (de premier van Israël, nvdr.) weet hoe dit uit te buiten en riep gisteren weer op voor onderhandelingen, en natuurlijk wil hij meer onderhandelingen. Hij wil onderhandelingen en onderhandelingen en onderhandelingen. En terwijl iedereen bezig is om met hem te onderhandelen is hij bezig met het bouwen van nieuwe nederzettingen op de Westelijke Jordaanoever. De kolonisten zullen maar blijven toestromen.”

Maar deze vergelijking zal men in het westen natuurlijk wel niet zo gauw maken. En aangezien Israël geen oorlog tegen Iran wil en durft te voeren moeten Europa en de VS dit dan maar gaan doen. Of waar de gojim, de niet-joden, toch nog goed voor zijn.

Willy Van Damme

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s