Wij mogen alles

Merkwaardig toch hoe men in het westen aankijkt tegen Israël en het zionisme. Zelfs nu, zeventig jaar na de feiten knielen zowat alle Europese regeringen voor het zionisme en verontschuldigen zij zich voor wat de Duitse bezetter tijdens WO II in hun land aanrichtte. Waarbij het even trieste lot van opposanten, verzetslui, zigeuners, homoseksuelen en Slaven geruisloos onder het tapijt verdwijnt, vergeten.

Oorlog prediken

Maar opgepast voor diegenen die een onvriendelijk woord zegt over joden, hen wachten tonnen pek en veren en de schandpaal van de media. En hetzelfde voor politici die het aandurven kritiek op Israël te uiten. Ook voor hen wachten diezelfde tonnen pek en veren en de schandpaal. Kijk maar naar Bert Anciaux.

Dat men in Israël alles mag wordt dan ook dagelijks bewezen. Op dit ogenblik gaat er geen dag voorbij of men dreigt vanuit Israël met een oorlog tegen Iran. En geen kat die er tegen protesteert. Premier Bibi Netanyahu mag zelfs westerse politici kritiseren en eisen dat ze ten oorlog trekken, zonder dat iemand hier beweegt. Alleen over de timing voor die volgende oorlog is men in de EU en de VS zo te zien (nog) niet akkoord.

Een ander land zou het eens moeten proberen. Beeld je in dat China tegen Thailand zegt wat het moet doen of dat het anders wordt vernield. Of Rusland die dat zou doen met Turkije. Geen kat die zich dat zelfs zou kunnen inbeelden. Maar voor Israël geen probleem. Doe maar, lijkt de boodschap.

Heiligdommen vandaliseren

Recent was er het verhaal van Latrun, dat 19de eeuwse trappistenklooster bij Jeruzalem waar zionistische extremisten op 4 september op de muren ‘Jezus is een aap’ schilderen. Het toont hun niveau, viezer dan het riool.

Het is een actie tegen de ontruiming door Israël van Migron, een kleine zonder regeringstoestemming gebouwde nederzetting. De kolonisten daar organiseren al jaren een politiek van oog om oog, tand om tand.

Een actie tegen hen, wat ook, resulteert in een actie tegen Palestijnen. Middeleeuwse weerwraak eigen aan dat soort extremisten gekend voor hun dagelijkse terreur tegen niet-joden op de Westelijke Jordaanoever.

Maar geen zorg. De woorden van de Israëlische regering en haar vrienden binnen de Navo waren die 4de september hoogzwanger van de harde verklaringen. Dit zal zwaar bestraft worden, de daders zullen aangepakt worden klonk het in koor bij de Israëlische regering. Allemaal huichelachtige woorden, zowel in Israël als hier.

Dit is immers niet het ene geval waarbij niet-joodse religieuze eigendommen in Israël worden aangevallen door vandalen. Al jaren worden systematisch kerken en moskeeën door vandalen aangepakt. In februari nog het 11de eeuwse Klooster van het Kruis en een baptistische kerk.

En ondanks die hard klinkende woorden van de Israëlische regering van dienst bleef tot heden voor zover geweten dit alles geheel ongestraft. Geen enkele extremist werd voor de rechtbank gesleurd. Alsof men niet gemakkelijk kan achterhalen wie de daders zijn.

Het is een straffeloosheid die wijst op de medeplichtigheid, steun van de leidende Israëlische politici. Maar dat zou niet mogen verbazen. Uiteindelijk is de zionistische droom er een van een land vrij van Palestijnen, christen of moslim. Niet judenfrei maar Palestijnenfrei.

En dus is dit soort van vandalisme samen met de andere vormen van terreur een vast onderdeel van een politiek van etnische zuivering. En daardoor blijft dit vandalisme ongestraft, doet de Israëlische regering alleen maar wat straffe verklaringen en idem dito voor de collega’s in de EU en de VS.

Maar beeld U in dat men hier een synagoge zo zou besmeuren. Onze politici met Janssens, De Wever, Reynders en Di Rupo voorop zouden de benen vanonder hun lijf lopen en zelfs over elkaar struikelen om zich te verontschuldigen. Allen de zionistische clubjes in dit land achterna lopend. En de daders zouden zwaar gestraft worden.

Provocatie

Hetzelfde kregen wij nu met de film ‘Innocence of Muslims’ (De onschuld van moslims), gemaakt in opdracht van een Israëlische Amerikaanse vastgoedontwikkelaar Sam Bacil en met geld naar hij zegt van een honderd andere Israëli’s. In deze film wordt Mohammed voorgesteld als een biseksuele seksmaniak en pedofiel die verder alleen maar bezig is met oorlogvoeren en stelen.

De in de VS gemaakte film was op het internet gezet en in het Arabisch vertaald met de duidelijke bedoeling om de boel te provoceren. Dat blijkt uit de actie van een zekere Morris Sadek,  een in de VS verblijvende Egyptische koptische christen die bij Egyptische kopten wegens zijn virulente islamofobie wordt gezien als een provocateur.

Hij stuurde de link naar dit filmpje via zijn nieuwsbrief naar o.m. een salafistische Egyptische Tv-predikant die het uiteraard in zijn programma onmiddellijk ter sprake bracht. Waarna het hekken van de dam was met als gevolg o.m. de dood van Christopher Stevens, de Amerikaanse ambassadeur in het ‘bevrijde’ Libië. De niet al te snuggere salafisten trapten als verwacht met hun ogen open in deze zionistische val.

Perfide

Het voorval toont nogmaals de zeer perfide natuur van het zionisme. Eerst port men de vrienden van de Navo aan bij het helpen vestigen van het salafisme van Marokko via Joegoslavië tot Afghanistan. Eens dat bezig verspreid men dan in dit milieu bewust dergelijke vulgariteiten, goede wetende dat dit tot meer geweld zal leiden.

Waarna demagogen als de door zionisten financieel onderhouden Geert Wilders deels met succes al die moslims voorstellen als een bende barbaarse geweldenaars. Wat zorgt voor het verder hypothekeren van de relatie tussen Europa en de wereld van Islam. Wat uiteraard de bedoeling is.

Maar ook hier opnieuw vanuit westerse regeringen wat luid klinkende verontschuldigingen en andere harde woorden. Maar daar blijft het bij. Beeld U echter in dat een onverlaat de film ‘Jud Süss’ op het internet zou plaatsen. Deze uit 1940 daterende film van Oskar Roehler is typerend voor het gruwelijke antisemitisme van Nazi-Duitsland waarbij joden zelfs werden vergeleken met ratten.

Wees zeker dat diegene die dat doet de volgende dag wereldwijd met zijn kop op de voorpagina van alle kranten zal staan als ware hij de duivel in persoon. Waarbij hij het risico loopt om voor jaren zelfs in de cel te belanden. De man/vrouw kan maar best zelfmoord plegen. Zo gaat dat.

Maar het maken van een in smeerlapperij grossierende soort van film over Mohammed (1) dat mag. Hij bleef zelfs op YouTube staan.

Het toont hoe zionisten zichzelf zien als een soort van Herenvolk verheven boven de rest der mensheid, de goyim zoals zij ons buitenstaanders noemen. Het is Gods verkozen volk, een volk op zoek naar Lebensraum. Vraag het anders eens aan de Palestijnen.

Zionisten mogen alles doen wat hun belieft, elke misdaad denkbaar is hen toegelaten. Desnoods krijgen ze er nog de Nobelprijs van de Vrede voor. Zie maar naar een Menachem Begin.

Willy Van Damme

Naschrift:

Door een technische fout van mij was de tekst verwijderd. Gelukkig was hij door lezer Edith Legrand al in het Engels vertaald en kon ik hem dus recupereren. Bedankt! Ik voegde er ook enkele nieuwe elementen aan toe.

1) De acteurs wisten niet eens waarover de film ging daar hun teksten werden gedubd. Ik vermoed dat deze nu wel ergens in een anonieme kelder schuilen. Of de grenzenloze schaamteloosheid van het  zionisme.

Advertenties

13 thoughts on “Wij mogen alles

 1. Pingback: The Zionist double standards | Edith Legrand

 2. Willy,
  het is de joden reeds grotendeels gelukt om het christendom in Europa ‘te vellen’, o.a. door riduculisering. Zelf ben ik ook ongelovig geworden, en heb daar geen spijt van. Maar nu pas zie ik dat er mogelijk opzet in het spel was: al die grapjes zijn door joodse komieken gemaakt!
  Nu we een Paus hebben die niet knielt voor Israel komen de 50 jaar oude dossiers over pedofilie plots in het nieuws. Ik kan het niet als toeval zien.

  Nu is de Islam aan de beurt: op allerlei manieren wordt die godsdienst gebasht. Ze zouden 911 gepleegd hebben, en ook andere terreurdaden. Ik geloof er weinig van. Er zullen zeker moslims bij betrokken zijn, maar wie heeft hen er toe aangezet? Met regelmaat ontdek je dat de meest fanatieke moslims eigenlijk joden blijken te zijn die zich – volgens eigen zeggen- tot moslim hebben bekeerd. Een goed voorbeeld is Joseph Cohen alias Yusef al Khattab van Revolution Islam. Heeft 4 maal het wereldnieuws gehaald als extreme moslim, maar er werd nooit bij verteld dat hij een jood — een Israelische settler- was geweest.
  http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/fakealqaeda.php

  Uw blog vertelt het perfect: Wat zou er een storm losbreken als zo’n film over de joodse God zou worden gemaakt! Maar als het over andermans God gaat, moet de persvrijheid prevaleren, natuurlijk.
  Jan Verheul
  Antwoord:
  Het zijn niet ‘de joden’ maar een beperkte groep die je best kunt omschrijven als zionisten, extreem nationalistische joden, die hier verantwoordelijk zijn voor wat we nu zien. Je kunt joden als een Chomsky, Hersh en Finkelstein dit toch niet aanwrijven.
  Van die Joseph Cohen heb ik nog nooit gehoord. Maar het lijkt wel interessant.
  Verder is het bewezen dat de zeer zware terroristische aanval om Mumbai in India van een paar jaar geleden mede het werk was van een agent van de Drug Enforcement Administration (DEA), de overheid in Washington dus. Het was hun mannetje die de scouting deed voor deze aanval. Hij bereidde ook een aanslag voor op die cartoonisten of de krant in Denemarken. Maar na vermoedelijk een zware rel met de Britse MI6/MI5 (welke is mij niet duidelijk) werd de man in de VS dan maar opgepakt. De man was via London naar Kopenhagen gevlogen. De man liep immers gewoon rond in de VS ondanks het feit dat minstens drie personen de FBI al jaren voorheen verteld hadden van zijn terroristische activiteiten. Maar toen trad me niet op. Vermoedelijk wilden de Brittten geen nieuwe terreuraanval in Europa. Zijn rechtszaak moet nog voorkomen en hij zit sinds 2009 in de cel zonder een proces in zicht.
  Gans de zaak is een thema in de Indische media, hier zwijgt de pers. Het verklaart waarom de pogingen van de VS om India aan zich te binden geheel faalden. Vermoedelijk wou de VS zo ook de toenadering tussen Pakistan en India onmogelijk maken. Je weet wel, verdeel en heers.
  Willy Van Damme

  • Beste Jan, je vraagt je terecht af wie er nu echt achter de grote aanslagen zitten. Het antwoord weet je natuurlijk al, het was een retorische vraag. Maar ik wil je toch een antwoord geven omdat volgens mij maar weinig mensen de werkelijke achtergronden beseffen.

   We leven nu ruim 2000 jaar in een (wisselende vorm van) kapitalisme (Al is het hedendaagse kapitalisme pas ontstaan met de industriële revolutie). Een steeds kleiner wordend groepje is in het bezit van de productiemiddelen, onroerend goed en noem maar op.

   Dat kleine groepje heeft het nodig om de massa permanent te onderdrukken en in een vorm van slavernij te houden. Anders zou het over zijn met hun macht en bezit.

   Daarvoor hebben ze uiteraard machtsmiddelen nodig. De bekendste zijn het leger en de politie. Maar ook het ambtenarenapparaat is een geweldig machtsmiddel voor ze net als de media.

   De meest mensen, ook de mensen die zelf nadenken, vergeten dat een van hun grootste machtsmiddelen de godsdiensten zijn. Geloof voor ‘Christus’ is totaal iets anders dan na ‘Christus’. Pas toen is ons de hedendaagse god opgedrongen. Tweeduizend jaar worden we al onderdrukt met de angst voor wraak van deze god. Hoe deze ook genoemd moge worden.

   Nu wordt terecht opgemerkt dat de Islam deze rol krijgt toebedeeld. Het is echter dezelfde rol die de katholieke kerk 2000 jaar heeft gehad en ook Nazi Duitsland heeft gehad.

   Inderdaad Jan, steeds dezelfde mensen zitten hier achter en organiseren de oorlogen. Ik hoef hier verder niet op in te gaan denk ik.

   Wij kunnen ruziën over de islam, over Wilders in Nederland of over wie en wat dan ook, de machthebbers lachen hier om en weten het wel te misbruiken.

   Voor een ding zijn ze echter doodsbang, en dat is het Marxisme. Het Marxisme geeft een haarfijne analyse over het kapitalistische stelsel en geeft de beginselen aan voor een totaal nieuwe maatschappij zonder de kapitalistische uitbuiters en slavendrijvers. Even voor alle duidelijkheid, het Marxisme is geen panklaar document dat overgenomen kan worden bij een revolutie.

   We kunnen ruziën en schelden op websites en weblogs wat we willen, er zal ons geen stro-breed in de weg worden gelegd. Een klein probleempje krijg je pas als je corrupte hooggeplaatste personen ontmaskert, zoals Micha Kat in Nederland met pedo Joris Demmink.

   Je komt pas echt in de problemen als je actief deelneemt in een Marxistische organisatie en deze invloed lijkt te krijgen op de bevolking, of erger nog, de regering overneemt. Broodroof en gevangenisstraf is slechts een lichte vorm van repressie. Duizenden strijders voor een andere maatschappij zijn een kopje kleiner gemaakt. Ook en vooral staatshoofden. Voorbeelden genoeg.

   We kunnen alleen hopen dat weblogs als deze van Willy een sneeuwbal aan het rollen krijgt die ook hier in het Westen een beweging op gang brengt

   Groet van Gerrit
   Antwoord:
   Het marxisme is voor mij alleen een methode om de wereld te analyseren, te begrijpen. De term wordt ook ontzettend misbruikt. Zo werd zelfs de Cambodjaanse politicus Pol Pot omschreven als een marxist. Zoals trouwens ook Mao Zedong die eerder een in de klassieke Chinese filosofie geschoolde figuur was. Van Marx nam hij hoogstens alleen wat terminologie over om zo zijn dictatuur te rechtvaardigen.
   Willy Van Damme

   • Beste Willy, het Marxisme is nog nooit ergens toegepast, zelfs niet in de oude Sovjet Unie of op Cuba. Het is ook onmogelijk zolang het kapitalisme nog zo machtig is.
    En inderdaad, het wordt te pas en te onpas ge- of misbruikt. Vooral door het westen, dat landen die een eigen koers willen varen gelijk bestempeld als een Marxistisch regime met een communistische dictator aan het hoofd. Over Mao zouden we kunnen discussieren, maar daar heb ik geen zin in. Het is wel zo dat veel van de landen die ik bedoel streefden (of nog streven) naar een vorm van socialisme. Voor het westen genoeg voor een economische boycot of een militaire interventie. Zo was er in Libie een maatschappijvorm die (betrekkelijk) vergaand socialtisch genoemd kon worden en waar wij als burger jaloers op konden zijn. We hebben gezien wat daar mee gebeurd is en hoe onze ‘vrije’ pers dat berichtte.
    Gerrit
    Antwoord:
    Wie niet in de pas van de VS loopt is lid van As van het Kwaad en dient aangepakt. En, zeker weten, ritselaars en oorlogstokers genre HRW en Pax Christi zullen wel argumenten vinden om er een oorlog tegen te starten.
    Cuba en de oude Sovjetunie waren in mijn ogen vormen van staatskapitalisme. Over de staatstructuur in Libië kan ik mij niet echt in detail uitspreken. Iemand als Saif al Islam, zoon van, lijkt mij echter niet direct ‘een man van het volk’, hij is voor mij eerder een vulgaire parvenu die met wat gekochte universitaire titels schone sier maakte onder zijn nu gewezen vrienden van de jetset.
    Willy Van Damme

  • @Jan Verheul

   “Wat zou er een storm losbreken als zo’n film over de joodse God zou worden gemaakt!”

   Wat dacht je hiervan, Jan? Het gaat dan wel niet over de “Joodse God”, maar om een Romeins complot bij de “uitvinding” van Jezus!

   http://www.prnewswire.com/news-releases/world-premiere-of-controversial-documentary-caesars-messiah-the-roman-conspiracy-to-invent-jesus-at-laemmle-music-hall-on-sept-28-169148876.html
   Jan Verheul

   • Beste Joop,

    ik ben erg druk deze weken, dus weinig tijd om te lezen en te schrijven.
    Over die film / boek waarin wordt beweerd dat ‘Jezus’ bedacht is door een Romeinse keizer: past wel in mijn stelling, nietwaar? Alleen weet ik nmiet of we hier met een joodse actie te maken hebben. Godsdiensten hebben het altijd moeilijk met hun historische ‘bewijsbaarheid’. Het belang van een religie is toch erg groot, ook als het een mythe is. En de bindende factor voor de mensen is ook erg groot. Dus als je dat geloof kunt ondergraven/saboteren , dan valt die ‘eenheid’ uiteen, en dat is volgens mij het doel van al dat moslim-bashen en van alle nare berichten over de christelijke kerk.

    Willy schreef terecht dat ik niet ‘de joden’ mag schrijven. Ik heb heel wat joodse helden, zoals Israel Shahak, Livia Rokach, Israel Shamir, Finkelstein, Richard Forer, Gilad Atzmon, Jeffrey Blankfort, Max Blumenthal, Vanunu, Ilan Pappé etc. etc. Chomsky natuurlijk ook, hoewel hij toch op cruciale momenten Israel beschermt, en ten onrechte.
    Maar ze zijn blijkbaar niet bij machte om de boosaardige invloed van hun groep te stoppen. Die groep beheerst de MSM, waar we dagelijks leugens lezen over ‘de verderfelijke islam’. Er worden zonder pardon 1,6 miljard mensen vernederd en verdacht gemaakt. ……. Ik kan het niet meer opbrengen om genuanceerd te gaan doen.

    Willy heeft ooit geschreven dat hij ‘Information Clearing House ( ICH) ‘ zou gaan vermelden op zijn blog, maar hij heeft dat helaas nog niet gedaan.
    Jammer. Ik was wel een beetje trots toen ik een artikel van Robert Fisk las op ICH waarin die dit schrijft: “A New Zealand editor once proudly told me how his own newspaper had re-published the cartoon of the Prophet with a bomb-filled turban. But when I asked him if he planned to publish a cartoon of a Rabbi with a bomb on his head next time Israel invaded Lebanon, he hastily agreed with me that this would be anti-Semitic.”
    Dat komt al aardig dicht bij de bewering die ik hierboven deed: ‘Wat zou er een storm losbreken als zo’n film over de joodse God zou worden gemaakt!’

    Gerrit, op uw inzending kan ik geen kort antwoord bedenken, dus dat komt mogelijk een andere keer.

    Groet, Jan Verheul
    Nederland
    Antwoord:
    Ook Karl Marx en Leo Trotsky en no zoveel andere boeiende mensen hebben/hadden joodse wortels. En wat betreft Information Clearing House ga ik dat zo snel mogelijk pogen te posten naast die andere. Het is echt een degelijke website.
    En ja, dat verhaal van Robert Fisk zegt zowat alles.
    Het toont de hypocrisie aan van die Deense cartoonisten en de media die toen al die heissa maakten. De underdogs durven ze beledigen en provoceren, de elite niet.
    Willy Van Damme

 3. Schitterend,

  Grtjs,
  Eddy Van den Broeck
  Dendermonde
  Antwoord:
  Schitterend? Mijn kaalkop of de analyse? Alleszins bedankt.
  Willy Van Damme

  _____

 4. Willy,
  ik wil je de volgende foto tonen,

  wat uit dit artikel afkomstig is.

  http://www.davidicke.com/articles/political-manipulation-mainmenu-72/42734-they-dare-not-speak-its-name-rothschild-zionism

  Als Ahmadinedjad zo’n hekel aan Joden heeft en Israël van de aardbodem wil laten verdwijnen, waarom omhelst hij hen dan, waarom wonen er dan Joden in Iran en waarom worden deze Joden in Iran niet vermoord door Ahmadinedjad? Goed geantwoord, omdat het Joden zijn en géén Zionisten.
  Joop de Jong
  Antwoord:
  Elke serieuze waarnemer van dit dossier weet dat wat over Iran en de joden in onze media vertelt wordt pure laster is. Te schandelijk voor woorden.
  Er leven in Teheran op dit ogenblik een 25.000 joden die er vrijelijk hun godsdienst kunnen beleven en wier gebedshuizen en culturele centra pakken subsidies krijgen. Zij leven er trouwens al duizenden jaren. Zie het Oud Testament. Ze hebben ook een vaste vertegenwoordiger in de Majlis, het parlement. Er zijn nogal wat foto’s op het internet te vinden van die Iraanse synagogen en die zien er allemaal zeer net uit. Hetzelfde voor de kerken trouwens. Maar als Israël en de VS beginnen te bombarderen zal dat op zijn Syrisch en Iraaks ook wel verdwijnen. Het heet mensenrechtenbeleid.
  Nog niet zolang geleden was er trouwens een dramaserie op de Iraanse televisie over een Iraanse diplomaat in Parijs tijdens WOII. Het verhaal ging over het feit hoe die man joden had helpen ontsnappen uit de handen van de Nazi’s.
  Het zijn verhalen die je in onze westerse pers bijna nooit zult lezen. Zoals ik al meermalen schreef: Onze pers maakt geen portret van dergelijke landen maar alleen karikaturen.
  De foto waarvan U de link meestuurde is genomen tijdens een conferentie over de holocaust in Teheran nu enkele jaren geleden.
  In Iran worden gebedshuizen trouwens niet beklad. Het is iets waar de zionisten nog een puntje aan kunnen zuigen. Zie een vorig stuk. Maar ja onze media nietwaar….
  Willy Van Damme

 5. @Van Damme,…Alvorens een blog te beginnen, gelieve uw aangedragen feiten te checken want door foute informatie ondergraaft u uw eigen geloofwaardigheid. De film “Jud Süss” staat al meer dan een jaar op Youtube; jawel, in sé broederlijk naast “Innocence of Muslims”. En hij is niet van Oskar Roehler (die toen godbetert niet eens geboren was) maar van Veit Harlan. En waar blijven nu die krantenkoppen met de duivel en celstraffen en zelfmoorden eigenlijk? Tsk.
  Hans Bulckaen
  Antwoord:
  Bedankt voor uw reactie.
  Dit klopt inderdaad. Het toeval wil dat ik het een paar uur voor Uw reactie binnenkwam zelf ontdekte dat Jud Süss op YouTube staat.
  Wat betreft Oskar Roehle blijkt dat een vergissing te zijn die te maken heeft met een tweede film ‘Jud Süss’ die blijkbaar in 2010 op het filmfestival van Berlijn werd vertoond en die van zijn hand is. Vandaar de fout.
  Verder had ik dit gewoon als voorbeeld gegeven zonder dit te checken. Wat verkeerd is.
  Maar aangezien het maken en bezitten van nazipropaganda in sommige landen correctioneel strafbaar is en het ontkennen van de holocaust in vele landen eveneens correctioneel strafbaar is leek het mij logisch dat het op het internet plaatsen van die film uit den boze was. Hij is nu eenmaal het typevoorbeeld van jodenhaat.
  Bovendien heeft YouTube officieel een beleid om wat men noemt voor andere religies en rassen aanstootgevende video’s te verwijderen.
  Blijft echter dat wie in het openbaar in de westerse wereld anti-joodse uitlatingen doet zo op de schandpaal wordt gezet en soms, zoals recent met die Brusselse chirurg, zelfs ontslagen wordt. Zie ook Norman Finkelstein om nog maar een andere naam te noemen.
  Zelfs het stellen dat zionisten grote invloed op de Amerikaanse politiek hebben is al voldoende voor bijvoorbeeld De Tijd om van haar fora te worden verwijderd. Zo ver gaat het.
  Aan de teneur van het artikel wijzigt die fout dan ook niets. Wat er sinds de publicatie van mijn artikel in deze zaak gebeurde wijzigt dit evenmin iets.
  Verder is het altijd mijn bedoeling geweest fouten te vermijden en te streven naar perfectie. Journalistiek is zoals elke metier echter mensenwerk en dus vatbaar voor fouten. Perfectie is een doel dat men nooit bereikt.
  Moest iedereen uw eerste opmerking over “Alvorens een blog te beginnen, gelieve uw aangedragen feiten te checken” opvolgen dan zouden er geen magazines en kranten meer verschijnen en er geen blog, website en radio- en Tv-nieuwsuitzending meer gemaakt worden. En maakt U soms geen fouten?
  Willy Van Damme

 6. En van deze zullen wij zien of die uitkomt. Het is tenslotte morgen al, dus hoeven wij niet zo lang te wachten.

  http://www.veteranstoday.com/2012/09/20/steve-pieczenik-world-war-iii-starts-25-september-2012/
  Joop de Jong
  Antwoord:
  Er wordt zoveel verteld en geschreven. Veel heeft gewoon te maken met het opdrijven van de spanning. Het probleem hiermee is dat dergelijke verhalen uiteindelijk toch geloofd worden en leiden tot een gewapende aanval. Al die oorlogsretoriek van Israël en Co krijgt zelfs in onze kranten niet eens een woord van kritiek. Men laat betijen. Schokkend!
  Israël en zijn westerse vazallen spelen hier een uitermate gevaarlijk spel. Het toont het totaal onverantwoorde gehalte van onze toppolitici en ook onze media die meespelen.
  Dit zijn niet zomaar dwazen maar zeer gevaarlijke dwazen voor wie oorlog blijkbaar een tweede natuur is.
  En de oorlog tegen Iran is al jaren bezig. Zie nu naar Syrië. Het laatste dat men wil is een sterk Iran. Het moet als Afghanistan, Somalië, Soedan, Irak en Syrië kapot.
  Willy Van Damme

 7. Pingback: Wij mogen alles « Mediawerkgroep Syrië

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s