Belgische regering steunt Al Qaeda

Wie onze media gelooft ziet Syrische rebellen die met grote moed de terreur van het Syrische leger pogen te weerstaan in de hoop zo die burgers daar te beschermen tegen een bloedige dictatuur.

Grove leugens

Mensenrechtenorganisaties en ngo’s als Amnesty International, Human Rights Watch, Broederlijk Delen en Pax Christi steunen voluit deze rebellie en roepen openlijk op tot sancties, een wapenembargo tegen de regering en liefst militaire steun aan die rebellen.

Brigitte Herremans van Pax Christi ziet wel sektarisme opduiken maar dat is volgens haar de schuld van de regering van president al Assad die dat sektarisme dan promoot om zo via verdeel en heers aan de macht te blijven.

Het is een bewering welke zij klakkeloos overneemt van de westerse regeringen en hun hulpjes in en buiten Syrië, de gewapende oppositie die met geweld de macht willen overnemen.

Grove leugens natuurlijk, zeker voor wie in dit dossier wat dieper graaft. We hebben hier in het verleden al herhaalde malen gewezen op de massa’s jihadisten die met de hulp van het westen ginds het ene bloedbad na het andere aanrichten.

Dood alle alawieten

Ook werd hier al een videoboodschap geplaatst van een zekere Adnan al Arour, een in ballingschap in Saoedi-Arabië levende Syrische haatpredikant (1). Deze riep via een Saoedische satellietzender op om al de alawieten, zoals de soennieten, druzen en de sjiieten een tak van de islam, in stukken te hakken en hun vlees aan de honden te voeren.

Hij blijkt niet de enige gruwelijke haat predikende moslimgeestelijke te zijn die van de Saoedi de gelegenheid krijgt om via hun TV-zenders op te roepen tot massamoord. Er is immers ook nog o.m. Muhammed al Zugbey. Zijn discours is van een haatniveau dat men zelfs bij een Goebbels en Hitler nooit zo openlijk zag. (2)

Men dient dan wel te beseffen dat onze media, regeringen en (sic) mensenrechtenorganisaties dergelijk crapuul openlijk steunen. Brigitte Herremans, Jorn De Cock van De Standaard en anderen als onze Didier Reynders, minister van Buitenlandse Zaken, en Guy Verhofstadt zitten in goed gezelschap.

Fouad Belkacem

Hier werd Fouad Belkacem voor het oproepen tot invoering van de sharia vijand nummer één. Had de man zo slim geweest en gezegd dat dit Syrië betrof en dat hij de ongelovigen daar ging doden, dan was de man bij onze media en politiek een held en een vrijheidsstrijder geweest. Met een mooie fotoreportage in een weekendbijlage van De Morgen of De Standaard?

Maar dat dit soort verhalen als dit over die haat predikende geestelijken niet in De Standaard of De Morgen raken is natuurlijk helemaal geen verrassing.

Enkele citaten van de toespraak tot het Syrische volk van Muhammed al Zugbey:

Allah! Dood alle leden van de familie al Assad en dood al diegenen die hen steunen. Allah! Dood die vuile kleine sekte. Allah! Vernietig hen. Allah! Verbrand hun lichamen. Allah! Zij zijn de agenten van de joden, dood hen allen.

Allah! Laat geen enkele van hen nog in leven. En ik zeg dit aan de mensen in Syrië: Jullie zijn geen mannen als jullie hen na uw overwinning niet straffen. Jullie zullen nooit jullie rechten krijgen als je geen wraak neemt op deze ongelovige misdadigers…..

Vechten tegen deze ongelovigen komt voor het vechten tegen de joden. Het is om deze reden dat ‘Ibn-Taimeyah’ (3) stelde: Alawieten zijn meer ongelovig dan de joden en de christenen. Jullie moeten deze ongelovigen doden en de wereld van hen bevrijden.

Willy Van Damme (4)

1) Volgens bronnen veroordeelde het Syrische gerecht Adnan al Arour in het verleden wegens het herhaaldelijk verkrachten van mannen toen hij in 1972 diende in het Syrische leger. Om aan die veroordeling te ontsnappen vluchtte hij dan volgens die bronnen naar Saoedi-Arabië.

2) Dit is geen leuke video maar de harde realiteit welke Syriërs dankzij het westen nu moeten ondergaan. Kijk naar deze vriend van o.m. Herremans, Verhofstadt en Amnesty International.

Toespraak van Muhammed al Zugbey en bestemd voor Syrië. Ze dateert van augustus 2011, het begin van de opstand toen onze media het alleen hadden over vreedzame demonstranten. Ze was toen te zien op de Saoedische satelliettelevisie. Zelfs Hitler ging openlijk nooit zo ver. De man predikt dus een holocaust tegen alawieten, met steun van o.m. de regering Di Rupo. Dat ze later niet beweren: ‘Wir haben es nicht gewusst’.

3) Dit is een Islamitische schriftgeleerde uit de zevende eeuw, de beginperiode van de islam dus. Het is de periode waar dit soort politici van droomt.

4) Voor wie niet genoeg krijgt van dit soort haatzaaierij is er ook nog een Muhammet Badi Moussa die de alawieten eveneens van de aardbol wil doen verdwijnen. Het is te zien op: http://www.jihadwatch.org/2012/03/syria-muslim-cleric-says-it-is-permissible-to-kill-alawite-women-and-children.html.

Het leuke hieraan is dat dit een link is naar Memri TV. Dat is een zionistische mediawaakhond die vooral jihadistische predikanten van dit slag volgt. De bedoeling is de wereld te waarschuwen voor dit gevaar.

Dat Israël en de VS dergelijke predikanten zelf financieren zeggen ze er natuurlijk niet bij. Eerst financiert men dat soort crapuul om het Midden-Oosten in brand te steken en daarna gebruikt men de uitlatingen van deze door de VS gesponsorde haatzaaiers om de wereld voor hen te waarschuwen. Doortrapt en geslepen zijn  enkele hierop van toepassing zijnde termen.

De toespraak was origineel op 14 maart van dit jaar uitgezonden op al Hekma TV, een Tunesische zender. Daar heeft de politieke islam dankzij het geld van  Saoedi-Arabië en Qatar feitelijk de macht gegrepen.  Wie sprak daar weer over de ‘Arabische lente’?

Misschien kunnen de leden van Amnesty International, Pax Christi en Broederlijk Delen eens aan de leiding van hun organisaties vragen waarom over dit aspect van de oorlog in Syrië door hen zo hard gezwegen wordt.

Advertenties

2 thoughts on “Belgische regering steunt Al Qaeda

 1. Brigitte Heremans was vroeger objectief, maar sedert ze beste maatjes is met de Zionisten is ze verblind, en praat ze als een papegaai alles na wat ze haar voorkouwen.
  Edith Legrand
  Antwoord:
  Ik ken haar achtergrond en historiek te weinig om daar commentaar op te geven. Wel heb ik haar en Pax Christi de gelegenheid gegeven om te reageren. Ze stuurden mij als reactie alleen maar haar tekst die ze voor het parlement had gebracht. Ook wist ze mij alleen te vertellen dat ik een ‘akelig man’ ben. Verdere commentaar gaf ze niet. Ze werd ook onlangs zwaar getackled toen ze in de Kempen een voordracht over Syrië kwam geven. Van voorzitter Jo Hanssen, een vroegere vriend, kwam evenmin een reactie, noch op de aan Pax Christi verstuurde mails noch op de hier gegeven kritiek. Hij kreeg nochtans ook die mails.
  Dat de bisschoppen dit laten gebeuren is een grote schande en van misdaad even erg als het verhaal van bisschop Roger Vangheluwe. Op dit ogenblik worden een 350 christenen, ouderlingen en zieken, door die (sic) vrijheidsstrijders in Homs gegijzeld. Maar dat zal Pax Christi worst wezen. De Navo en Israël dat zijn de ware vrienden van Pax Christi.
  Willy Van Damme

 2. Beste heer Van Damme, ik heb uw weblog sinds kort ‘ontdekt’, en hem direct bij mijn favorieten gezet. Ik heb uw weblog ook direct doogegeven aan Bou van Boublog, eveneens een uitstekend weblog. Dank voor de vele goede informatie.
  Gerrit
  Antwoord:
  Bedankt voor de bloemen.
  Willy Van Damme

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s