Ehud Olmert over de VS en Israël

Voorheen schreef de hoofdredacteur van de Britse zakenkrant The Financial Times het al en nu insinueerde de vroegere Israëlische premier Ehud Olmert (Kadima) het ook al. Het is Israël dat de lakens uitdeelt in de VS en zegt wat er moet gebeuren.

Zo schreef The Financial Times dat de relatie tussen de VS en Israël er een was van ‘the tail wagging the dog’ (de staart die kwispelt met de hond).

Ehud Olmert insinueerde volgens de New York Times van 30 april tijdens een bezoek aan New York nu min of meer hetzelfde.

Volgens de krant stelde hij het zo:

“America is not a client state of Israel — maybe the opposite is true,” he said. “Why should we want America to be put in a situation where whatever they do will be interpreted as if they obeyed orders from Jerusalem?”

Vertaald: “Amerika is geen vazal van Israël – Misschien is het omgekeerde wel waar”, stelde hij. “Waarom zouden wij de VS in een positie brengen waarbij wat zij ook doen zij steeds zullen gezien worden als het land dat gehoorzaam de bevelen van Jeruzalem opvolgt?”

Met andere woorden: Men moet zoveel mogelijk vermijden dat de indruk ontstaat dat wat iedere serieuze waarnemer ziet ook juist is, namelijk dat de VS – en ook de EU – gewoon vazalstaten zijn van Israël.

Ons beleid voor het Midden-Oosten wordt dan ook niet gemaakt door onze regering of onze minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders maar door Netanyahu & Co. Anders zeggen is gewoon liegen.

De recente wijze waarop men bijvoorbeeld in Duitsland Gunther Grass aanpakte spreekt boekdelen. Gans zogenaamd (sic) weldenkend Duitsland, incluis de sociaal democratie, gooide met tonnen drek over de man omdat hij het aandurfde Israël publiek aan te vallen. Vrijheid van meningsuiting zegt men dan.

Didier Reynders

Wat betreft het beleid in het Midden-Oosten haalt onze minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders zijn bevelen gewoon in Israël. De Belgische belangen zijn hier ondergeschikt aan die van het zionisme.

Het discours van Ehud Olmert in New York was merkwaardig om nog andere reden. Vooreerst viel hij tijdens zijn uiteenzetting de Israëlische regering frontaal aan wat betreft Iran.

Wat voorafgegaan was door een hele serie gelijkaardige harde en openbaar geuite kritieken van Israëlische topmilitairen en leden van de veiligheidsdiensten. Olmert deed dus mee aan het verder isoleren van Ehud Barak, Avigdor Lieberman en Benjamin Netanyahu, de sterke mannen in de Israëlische regering.

Merkwaardig was zeker ook dat hij door het aanwezige Amerikaanse publiek flink uitgejouwd werd omdat hij op dit ogenblik tegen een oorlog met Iran is en ook omdat hij Israëlisch respect voor Barack Obama en de VS vroeg.

“Chamberlain”, was de veelgehoorde kreet van het oorlogszuchtige publiek. Neville Chamberlain was de Britse premier die in 1938 tijdens een top met Hitler Tsjecho-Slowakije aan Nazi-Duitsland cadeau deed.

Waardoor Groot-Brittannië twee jaar tijd won om zich op een oorlog voor te bereiden. “Peace in our Time”, was toen in ‘38 de slogan van de man. Hij wordt sindsdien door oorlogszuchtige kringen gezien als het typevoorbeeld van de naïeveling.

Het voorval toont hoezeer de VS in wezen is afgezakt tot een ruggengraatloze marionet van het zionisme. Stijl: zit hond!

Opvallend is natuurlijk dat er in de geschiedenis van de zionistische apartheidsstaat  publiek nooit zoveel ruzie werd gemaakt over waarheen men met het beleid tegen Iran moet. Dat de olieprijs nu recent sterk begint te dalen lijkt een teken aan de wand.

Willy Van Damme

Advertenties

One thought on “Ehud Olmert over de VS en Israël

 1. Moslims beginnen terrorisme te exporteren uit Nederland.
   
  Import Moslims proces van de jaren tachtig is uiteindelijk resulteert in het export van moslim strijders uit Nederland. Onder een zeer bijzondere gunstige klimaat, (gratis bezorging van jarenlange hoge uitkeringen,huisvestigingen en kinderbijslagen) groeiden Moslims buitengewoon snel in hun nieuwe broedplaats en hebben nu een grote overschot: ze noemen zich als nieuwe bezetters! Met terreurnetwerk Al-Qaida verbonden moslim strijdgroepen werven steeds intensiever onder deze moslimjongeren.
  Er vertrekken steeds meer van deze Jihad strijders naar de conflictgebieden, om te vechten tegen de internationale vijand!

  Maar ondanks dit alles blijft onze regering tienduizenden Moslims in de Nederland binnenlaten uit landen die broeinesten zijn van radicaal-islamitische militanten. Deze moslims worden toegevoegd aan de groeiende islamitische invloed in het land. We weten dat het een feit is dat het aan veel geradicaliseerde moslims is toegestaan om hier in Nederland een veilige haven te hebben. In feite hebben sommigen van hen bewezen actief Nederlandse bekeerlingen te werven en te radicaliseren.

  In de grote steden die op het punt staan binnen een of twee decennia met een islamitische meerderheid te worden, worden continue roofovervallen gepleegd. Strijdgroepen in Syrie, Mali, Afghanistan etc..krijgen logistieke steun van deze georganiseerde Moslimbendes. Met de Nederlandse geld opgevoed, georganiseerd en opgeleide Moslimjongeren zijn dus uiteindelijk betrokken bij de Internationale conflicten,dit zijn geen arme zielige gediscrimineerde jongeren meer. Nederland als een ultieme uitvalbasis met slechte bestuurders verraadt zich nog steeds…Door de gemeenten gesteunde moskeeën gaan gewoon door met de Islamisering van de steden. Er worden steeds meer Moslim strijders geronseld.
  De imams werken harder dan ooit! Ze radicaliseren en leiden een hele nieuwe generatie Moslimmilitanten op.
  De duizenden rekruten zijn geronseld door nieuwe netwerken die hun een bevoorrecht leven en een heldendood in dienst van Allah voorspiegelen.
  Ook  besloten veel jonge moslims die met de Nederlands geld opgevoed zijn, de wapens op te nemen tegen de niet islamieten of tegen de Christenen in Syrie! Op dit moment zijn er  in Syrië veel Moslims uit Nederland actief als islamitische Jihadisten of heilige strijders. Het land heeft Afghanistan, Pakistan en Somalië als belangrijkste doel voor militante radicale islamieten afgelost, die gevechtservaring met weinig of geen officiële controle willen verzamelen.
  Een deel van de eerste lichting Syrië-gangers is de afgelopen tijd naar huis teruggekeerd. Moslim organisaties zien deze mensen als de helden…! Deze veteranen hebben een grote werfkracht. Zij bepleiten hun zaak met gezag en enthousiasme en halen veel jongemannen over hun voorbeeld te volgen. Moskeen in Nederland zijn opleidingscentrum geworden van deze gevaarlijke groeperingen…
  Ze zullen als massa Europa niet meer vrijwillig verlaten. Als men ze hun gang laat gaan, zullen ze net zo lang komen totdat Europa er net zo uitziet als nu Noord-Afrika.
  Door de herkomstlanden georganiseerd en gestuurde deze Moslims voeren naar eigen zeggen een heilige strijd tegen Nederland: zonder werk komen ze nog steeds massaal binnen en willen ze ook heel snel de meerderheid krijgen in de grote steden. In feite is er niets anders aan de gang dan een al 14 eeuwen durende verdedigingsoorlog tegen het Mohammedanisme.
  Alleen schuift de politieke macht in de grote steden het probleem voor zich uit totdat het onbeheersbaar wordt. Men heeft er even geen zin in, te verwend en te decadent om de eigen cultuur en vrijheid te verdedigen.
   
  Nederlandse autoriteiten hebben nog geen oplossingen voor deze gevaarlijke ontwikkeling? Er komen steeds meer Moskeen en Islamitische scholen bij…Job Cohen van PVDA is nog steeds bezig met de bouw van Westermoskee in Amsterdam. Dit zou de grootste moskee van Europa zal worden!.
  Onlangs werd bekend dat het Amsterdamse college van Burgemeester en Wethouders met de Turkse moskeevereniging Milli Görüs een deal heeft gesloten waarbij het college onderhands een lening ten bedrage van 5 miljoen euro heeft verstrekt. Belasting maffia Milli Gorus heeft sinds jaren tachtig ongeveer  456 Miljoen Euro gekregen van gemeente Amsterdam.
  Milli Gorus is een verlenging van Erdoganse islamitische AKP partij. Het Turkse Diyanet en Milli Gorus controleren in Nederland wonende Turkse moslims. De imams van de Islamitische Stichting Nederland worden door Diyanet in Turkije geselecteerd en hierheen gestuurd. Het merendeel van de Turkse moskeeën in Nederland maken hiervan deel uit. De Turkse invloed is dus levensgroot aanwezig en totaal ongewenst en contra elke vorm van integratie. Het is een verregaande controle via Turkse wetgeving. De corrupte politieke elites van de westerse landen willen dit zelfs goed. Enthousiast “Allahu Akbar!” geschreeuw van islamitische scholieren bij het bekijken van de onthoofdingen van “ongelovigen” in  laten zien dat de Moslim Jeugd in Nederland in handen van de externe mogendheden is en door hen wordt gebruikt als vijfde colonne.
   
  Een vuile strijd van jonge moslims in Nederland lijkt onafwendbaar
   
  Dertig jaar geleden was twee derde van de Moslims hier illegaal het land binnen gekomen. Gezinsvorming en -hereniging met overheidsuitkeringen waren de uitkomst. De kritieke grens is al lang bereikt. Het conflictpotentieel wordt groter, de spanningsvelden nemen toe. Sociale uitkeringen zullen de tegenstellingen op den duur niet kunnen overbruggen, die toegenomen zijn door de massale immigratie uit een vijandige cultuurkring.
  Criminele organisaties, Islamitische terroristische organisaties, roversbenden etc. worden steeds groter.
  De beslissende vraag luidt: Hebben de Nederlanders de kracht nog om de geïmmigreerde bevolkingsdelen te bewegen tot assimilatie, tot samensmelting in hun solidaire gemeenschap? Of is de “intifada van jonge islamitische mannen” onvermijdelijk, wanneer de financiën niet meer toereikend zijn om integratieweigeraars rustig te houden met een sociale uitkering?
  Sluipende islamitische inbezitneming van land, een gigantische, enorme sommen geld verslindende sociaal- en integratiepolitieke constante bouwput en permanente belasting voor de sociale en onderwijssystemen, voor de binnenlandse vrede is ondragelijk voor Nederland.  Immigratie, die niet uitmondt in integratie en assimilatie, moet dit kader noodzakelijkerwijs opblazen.
  Victor Leman
  Antwoord:
  Je reactie ruikt nogal sterk naar vulgair racisme door alle moslims op de hoop te gooien bij die jihadisten die of vechten of profiteren.
  Verder vergeet je gemakkelijk dat het onze westerse regeringen en Israël zijn die deze jihadisten steunen en zelfs bewapenen.

  Eveneens vergeet je dat de echte slachtoffers van die jihadisten niet Nederlanders of Belgen zijn maar bijvoorbeeld Syriërs. Kijk naar het centrum van Homs dat in puin ligt, kijk naar Rotterdam waar er hoogstens verkrotting is.
   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s