Het private leven van Pol Van den Driessche

Wat de berichtgeving over het schandelijk gedrag van Pol Van den Driessche te maken heeft met zijn ‘privéleven’ (De Standaard van vandaag) is mij een raadsel. Dus als een burger zich amuseert met het aanranden van vrouwen in hun eerbaarheid en zijn machtspositie herhaaldelijk misbruikt, dan is dat privé?

Waarom dan nog berichten over zoiets als pestgedrag op het werk?

Merkwaardig voor een krant die maandenlang het vrouwenlopen van DSK breed uitsmeerde en hem al schuldig verklaarde nog voor hij hiervoor voor de rechter stond.

Het blijft verbazen hoe bepaalde lui in de politiek en de journalistiek die man in bescherming blijven nemen. Bart Brinckman en De Standaard zo te zien incluis. Een man die als een paling van het ene persorgaan naar de andere politiek partij glipt zou nochtans al lang verdacht moeten zijn. Niet bij PVDD dus.

Willy Van Damme

Lezersbrief aan De Standaard over het artikel van Bart Brinckman over Pol Van den Driessche.

Advertenties

One thought on “Het private leven van Pol Van den Driessche

 1. Mijn vermoeden is dat de top van alle media in hetzelfde bedje ziek is. Zij hebben de macht, zij bepalen wie wat mag en wie niet. Dat is waar het al de hele tijd om draait, om macht. De alfa-chimpansees mogen met alle wijfjes paren, én zij mogen gunsten uitdelen aan hun onderdanen, en een ‘verdienstelijke’ onderdaan belonen met toelatingen tot het gebruik van de wijfjes. Apen!
  eduith Legrand:
  Antwoord:
  Bedankt vor je rake opmerking.
  Wie gisteren in Ter Zake op Canvas Luc Van der Kelen, de betweter en moraalpredikant van het Laatste Nieuws, over de zaak bezig zag kan je alleen maar gelijk geven. Alhoewel Apen? Is dat geen belediging voor die dieren?
  Na een gesprek van wijlen Sus Verleyen met iemand van Buitenlandse Zaken (Veiligheid van de Staat) werd ik bij het toenmalige Knack plots persona non grata voor die sterjournalist, auteur van het Burgermanifest van het konijn uit Mariakerke. Samenzwering? Wie zou dat durven denken?
  Willy Van Damme

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s